Neler Yeni

WİNDOWS 11 İYİ Mİ MİDİR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
iyidir ama cok sikintirlar oluyor malesef suan ben 1 hafta oncekullaniyordum simdi 10 gectim daha rahat ama sen dene iyiyse devam tasarim olarak 10 u on basar
Hocam widnows 11 den 10 a geçersem bir sıkıntı okur mu PC de yavaşlama falan Windows 10 a geçince anakart ekran kartı sürücüleri gidiyor mu yeniden mi yiklemek gerekiyor

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Hocam widnows 11 den 10 a geçersem bir sıkıntı okur mu PC de yavaşlama falan Windows 10 a geçince anakart ekran kartı sürücüleri gidiyor mu yeniden mi yiklemek gerekiyor
knk ben gectim ekran karti felan suruculerini tekrar yukledim cunku bana sordu dosyalar kalsinmi diye ben hayir dedim formata atim yani o yuzde tekrar yukledim ama sen format atmayip sadece windowsu degistirirsen bisesy yuklemesin

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam peki Windows 10 yükledim diyorsunuz yeni Windows yüklerken her şey siliniyor mu yeni den mi anakart ve ekran kartı bios driver kurmamız mı gerekiyor eğer Windows 11 beğenmez isem Windows 10 geçince ne yapacağım
tabi hocam ben format attım komple sıfırladım verilerimi hddye yedekleyip formatladım ve win 10 kurup driverları baştan kurdum ama bios güncellemesi gitmiyor formatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde evet driverları tekrar kurmak gerekiyor ekran kartı driverını vs. falan ama eğer anakartın asussa armory crate diye bi yazılım var gereken driver güncellemelerini yaptı benim bilgisayarımda senin bileşenlerini bilmiyorum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
tabi hocam ben format attım komple sıfırladım verilerimi hddye yedekleyip formatladım ve win 10 kurup driverları baştan kurdum ama bios güncellemesi gitmiyor formatta

birde evet driverları tekrar kurmak gerekiyor ekran kartı driverını vs. falan ama eğer anakartın asussa armory crate diye bi yazılım var gereken driver güncellemelerini yaptı benim bilgisayarımda senin bileşenlerini bilmiyorum
Hocam formattan falan anlamıyorum format demek tekrar Windows USB hazırlayıp kurmak mı
ANAKART ASUS PRİME B660 - PLUS D4
İ5 12400F RTZ 3070

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Yeni sistem aldım henüz gelmedi
eğer Windows 11 kurulu gelirse Windows 11 iyi midir yani internetten etkinleştirme şansım var mı güvenilir bir site var mı
Kullanıyorum bir problem yok bu arada Steam istatistikleri Windows 11 işletim sisteminin kullanım oranının arttığını gösteriyor (cümle kurarken beynim yandı anladın sen)

Hocam formattan falan anlamıyorum format demek tekrar Windows USB hazırlayıp kurmak mı
İ5 12400F RTZ 3070
Evet

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Kullanıyorum bir problem yok bu arada Steam istatistikleri Windows 11 işletim sisteminin kullanım oranının arttığını gösteriyor (cümle kurarken beynim yandı anladın sen)

Evet
Hocam o zaman Windows 11.deniyim bu kafaya çok takılacak bir şey mi sizce

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
İ5 12400F RTZ 3070
evet aynen öyle oluyor. o bileşenlerle driver dert etme win kurduktan sonra armory crate zaten kurayımmı diye sorar muhtemelen onu kurduktan sonra gerisi kolay driverları yüklüyor gerekli olanları kendin sadece geforce experience kurmalısın. Gaming gen tr onu kurup mu gönderiyordu hatırlamıyorum. Sıkıntı olursa özelden ulaşabilirsin bana bileşenler aynı olduğu için yardımcı olurum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
evet aynen öyle oluyor. o bileşenlerle driver dert etme win kurduktan sonra armory crate zaten kurayımmı diye sorar muhtemelen onu kurduktan sonra gerisi kolay driverları yüklüyor gerekli olanları kendin sadece geforce experience kurmalısın. Gaming gen tr onu kurup mu gönderiyordu hatırlamıyorum. Sıkıntı olursa özelden ulaşabilirsin bana bileşenler aynı olduğu için yardımcı olurum
Kralsınız hocam

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Henüz tam optimize değil. İmkanınız varsa Windows 10 kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom