Windows 11 lisansı önerisi

Craniax

80+
Reaksiyon skoru
13
SağlamLisans üzerinden Windows 11 lisansı satın alacağım. Güvenilir midir? OEM mi yoksa Retail lisans mı almalıyım? Bu sene sonuna kadar anakart değiştirmeyi düşünüyorum. Ya da MAS kullanarak mı etkinleştirme yapmalıyım?

Anakart değiştireceksen cmd üzerinden filan değiştir

Ona güvenmiyorum hocam. Oem anakarta yazılıyormuş. Retail ya da MAS ile etkinleştirme yapacağım. Hangisini yapmalıyım?

Ben massgrave'den etkinleştirdim 1 senedir öyle kullanıyorum ama cmd / poweshell kodunu kullanmak benim de hoşuma gitmiyor o sebeple manuel aktivasyon yöntemini kullanıyorum onu öneririm bana daha güvenli gibi geliyor.

SağlamLisans üzerinden Windows 11 lisansı satın alacağım. Güvenilir midir? OEM mi yoksa Retail lisans mı almalıyım? Bu sene sonuna kadar anakart değiştirmeyi düşünüyorum. Ya da MAS kullanarak mı etkinleştirme yapmalıyım?
Saglamlisans iyidir. tavsiye ederim

githubtan hallet 1 dakkaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,820
Üyeler
194,670
Son üye
old witcher
Geri