Windows 11 ne bela bir şey?

Oyunun Windows 11 ile uyumlu olduğundan emin olmalısın. Web sayfasına gir ve donanım ve yazılım gereksinimlerine bak. İndirme sayfasının bir köşesinde yazıyordur mutlaka.

Sorun şundan kaynaklı monitörün yani masaüstünün çözünürlüğü cs çözünürlüğünden daha fazla o nedenle kensini hep resetliyor çözüm ise masaüstünden görüntü ayarları oradan çözünürlüğü csdeki ile aynı hap çözülür

Kurduğuma bin pişmanım,
Oyun oynarken alt+tab veya windows tuşuna basıp masaüstüne aldığım zaman;
1- Oyun donuyor
2- Siyah ekran oluyor
3- Sıvı soğutucunın Led ekranı (DeepCool LD240) üzerindeki sıcaklık ve kullanım değerleri bi anda gidiyor.
4- Ortalama 4-5 dakika bekledikten sonra kendine gelmeye başlıyor ve duvar kağıdı komple full kırmızı oluyor.

Çözüm bulamazsam hemen şu dakika Windows 10 a geçeceğim
Kanka o çok normal bendede oluyordu monitör kendini masaüstünde 1080p alır örnek 1280x960 arasında geçiş yaparken siyah ekran olur çözümü ise 2 farklı seçenek monitörünüz 1920x1080p ise ya normalde1280x960 kullanın ya da csde 1920x1080 kullanın

Windows 11 Ltsc IoT 24H2 kur daha stabil ve iyi w10 sürümü dahil yok. Çok uzun süredir kullanıyorum aşırı memnunum. Sadece en gerekli güncelleştirmeleri çekiyor otomatik her güncellemeyi yapmıyor o yüzden çok stabil.

Frekans TV bile pisman olmuş, klavye ve fare giriş gecikmesini arttırıyormuş uzun kullanımda, rekabetçi oyunlarda büyük sıkıntı.

benzer şey valoda da oluyordu. şu ayar açıksa kapatmanı öneririm.
donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması
1749455073489.webp

Kurduğuma bin pişmanım,
Oyun oynarken alt+tab veya windows tuşuna basıp masaüstüne aldığım zaman;
1- Oyun donuyor
2- Siyah ekran oluyor
3- Sıvı soğutucunın Led ekranı (DeepCool LD240) üzerindeki sıcaklık ve kullanım değerleri bi anda gidiyor.
4- Ortalama 4-5 dakika bekledikten sonra kendine gelmeye başlıyor ve duvar kağıdı komple full kırmızı oluyor.

Çözüm bulamazsam hemen şu dakika Windows 10 a geçeceğim
bu cs den kaynaklı bir arkadaşım w 10 dada yaşıyor bunları ben windows 11 deyim yaşadığım tek sorun valorant ta vsync açıkken ses açıp kapayınca fps sınırı kalkıyor o kadar

Windows 11 i kötülemek bu kadar kolay olamaz.uzun süredir win11 kullanırım ne bir takılma ne bir sorun yaşamadım ya bilgisayarınız sorunlu yada hatalı kurdunuz

W11 e geçtim 240 FPS sabit oynadığım oyunlar 150'lerde gezınmeye baslayınca 10'a geri geçtim. İşletim sistemi savunanları da ilk kez görüyorum babasının malı sanki. Utanmasalar iftira atıyor diyecekler :ROFLMAO::ROFLMAO: 11 çöp oğlu çöp bir sistem.

W11 e geçtim 240 FPS sabit oynadığım oyunlar 150'lerde gezınmeye baslayınca 10'a geri geçtim. İşletim sistemi savunanları da ilk kez görüyorum babasının malı sanki. Utanmasalar iftira atıyor diyecekler :ROFLMAO::ROFLMAO: 11 çöp oğlu çöp bir sistem.
15 yıldır windows kullanıyorum XP den beri gördüğüm en kötü ikinci işletim sistem WİN11 birincisi VİSTA ama vistanın performansını sevmemiştim görünüşü çok iyidi.

W11 aşırı gereksiz bir işletim sistemi, 10 dan devam etmesi lazımdı kesinlikle boşua boşuna insanları darlıyorlar.

HAGS kapatılırsa DLSS gibi teknolojileri kullanamaz, bu ayar windowstaki en önemli ayar ekran kartı için, asıl ortadaki Pencere iyileştirmesini kapatın.
dlss derken. fps oyununda ne yapcaksın dlss 'i ? amaç alttab yaptıgında donmasını önlemekse . bu ayarı kapatmak gerekiyor.
ben bu ayarı kapatarak valoda çözüme ulaştım.

dlss derken. fps oyununda ne yapcaksın dlss 'i ? amaç alttab yaptıgında donmasını önlemekse . bu ayarı kapatmak gerekiyor.
ben bu ayarı kapatarak valoda çözüme ulaştım.
Çözümün oysa yapabilirsin, o ayarı kapatmak kartın performansını kısıyor o yüzden öyle yazdım, her kapatıp açtığınca PC yeniden başlatmak gerekiyor şahsen uğraşmazdım ben, alternatif çözümler arayın bence. 100 fps fark var bak arada.

1749466423509.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,369
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri