cengizovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 993
Tam ödedim bu mesajı gördüm. BahtsızlıkAlıntıyı görüntüle
herkese aynı kodu veriyolar alın boşa para vermeyin
Tam ödedim bu mesajı gördüm. BahtsızlıkAlıntıyı görüntüle
herkese aynı kodu veriyolar alın boşa para vermeyin
Key'in nasıl crack'i oluyor hocam? Bu nette satılan ucuz keyler hep crack mi oluyor ve o zaman tehlikeli mi yani?CMD ile ücretsiz
Ayrıca aldığınız key crack
mak keydir kesin.cmd yazın orada slmgr -dli yazın, MAK key mi Retail mi OEM mi yazıyor bakın. MAK veriyolarsa 1 kez kullanırsınız büyük ihtimal.
forum.donanimarsivi.com
Bu komut ile KMS server dan alıyonuz lisansı. Bi nevi zombi yapıyo PC yi diye biliyorum. Etkinleştirme sunucusunu başka bi sunucuya atıyo, o da sizi saldırıya açık bırakır vesselam. Eskiden beridir bu komutlar impostor zaaten, nereye bağlandığı belli değil. Başka şekil işliyosa konudakiler bilgilendirsin beni lutfen, tşk.masgravel varken şunlara para vermek anlamsız. sağda solda liste halinde olan keyleri araklayıp parayla satıyorlar.
powershell'i yönetici olarak çalıştırıp
irm https://get.activated.win | iex yazın yeterli.
Buradan windows ve officei ücretsiz etkinleştirebilirsiniz. 5 lirayı da bağışlayabilirsiniz.![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Güvenilir mi bu yöntem?Buradan windows ve officei ücretsiz etkinleştirebilirsiniz. 5 lirayı da bağışlayabilirsiniz.![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Bence değil ya, başka birinin server'ı üzerinden yapıyorsun bunu. Haliyle problem olabilir bu. Okulda bilgi işlem ağdaki diğer bilgisayarlara saldırıyor istek yolluyor diye mac adresini banlamıştı bilgisayarın öyle diyimGüvenilir mi bu yöntem?
Bu keyin şu an itibari ile 6228 cihaz etkinleştirme hakkı var tabii ki bitene kadar bu keyi verecekler satın alanlara. Hak dolunca yeni keye geçiyorlar. MAK key amacı budur niye ucuz sanıyorsunuz?Tam ödedim bu mesajı gördüm. Bahtsızlık