Windows 11 pro lisans anahtarı

4M2FQ-BNDTT-BHDDB-6JWQY-FGDGT
Gir şunu keyfine bak olmazsa yaz bana çalıştığım üni den verileni vereyim(parayla)

Ama orijinal olur mu? Yasal değil ya çekincem oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneri için teşekkürler. Kafamı takılan şey şu kendi sitesinde 10k olan ürün burda 20tl. Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı. Düşüneceğim biraz daha
Bu keyler şirketler aracılığıyla anlaşmalı olarak toplu alınıyor veya diger Windows ürünlerini alırken hediye ediliyor. Zaten kayıt yaparken windows un kendi irtibat numarasından doğrulama alıyor.

Ben aldigimda 50 tl di 2 sene önceye göre demekki ellerinde kalmış satamiyorlar.

massgrave.dev kullansana ne gerek var para vermeye zaten sattıkları keylerde çalıntı

Mesela çalıntı olması da sıkıntı. Keşke orijinal siteden alabilseydim. Müşteri hizmetleri yardımcı olsalardı...

Mesela çalıntı olması da sıkıntı. Keşke orijinal siteden alabilseydim. Müşteri hizmetleri yardımcı olsalardı...
Yasal olmaması normal zaten yasal olmadığı sorunlu veya güvensiz olduğu anlamına gelmiyor gidip 10k vereceğine 100 200tlye bu kodları al aynı işi yapıyor

yıllardır şununla ilgili kaç konu okudum hala anlamadım. Ben hala parasını verip microsoft sitesinden alma taraftarıyım

Ama orijinal olur mu? Yasal değil ya çekincem oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneri için teşekkürler. Kafamı takılan şey şu kendi sitesinde 10k olan ürün burda 20tl. Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı. Düşüneceğim biraz daha
yok hocam key almanın hiçbir zararı yok

hocam şahsen sağlamlisanstan aldım onu kullanıyorum 150 lira gibi bişeydir sanırım rahatça alıp kullanabilirsiniz

Geri