Bu keyler şirketler aracılığıyla anlaşmalı olarak toplu alınıyor veya diger Windows ürünlerini alırken hediye ediliyor. Zaten kayıt yaparken windows un kendi irtibat numarasından doğrulama alıyor.Ama orijinal olur mu? Yasal değil ya çekincem oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneri için teşekkürler. Kafamı takılan şey şu kendi sitesinde 10k olan ürün burda 20tl. Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı. Düşüneceğim biraz daha
Yasal olmaması normal zaten yasal olmadığı sorunlu veya güvensiz olduğu anlamına gelmiyor gidip 10k vereceğine 100 200tlye bu kodları al aynı işi yapıyorMesela çalıntı olması da sıkıntı. Keşke orijinal siteden alabilseydim. Müşteri hizmetleri yardımcı olsalardı...
Bende ama kartım geçmiyor. 4 farklı kart denedim olmadı kabul etmiyor siteyıllardır şununla ilgili kaç konu okudum hala anlamadım. Ben hala parasını verip microsoft sitesinden alma taraftarıyım
yok hocam key almanın hiçbir zararı yokAma orijinal olur mu? Yasal değil ya çekincem oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneri için teşekkürler. Kafamı takılan şey şu kendi sitesinde 10k olan ürün burda 20tl. Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı. Düşüneceğim biraz daha
Zenginsen al değilsen CMD ye birkaç satır bir şey yaz bedava etkinleştir bu kadar basityıllardır şununla ilgili kaç konu okudum hala anlamadım. Ben hala parasını verip microsoft sitesinden alma taraftarıyım