Neler Yeni

Windows 11 Sorun var, Yardım?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
19 gün önce hazır sistem aldım ve win 11 kurdum. Cmd ile etkinleştirdim. Oyunlarda vs problem yok fakat bir PDF açtığımda mavi ekran veriyor. Ben de sıfırlayıp yeni windows kurmak istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Hanaz

80+ Gold
19 gün önce hazır sistem aldım ve win 11 kurdum. Cmd ile etkinleştirdim. Oyunlarda vs problem yok fakat bir PDF açtığımda mavi ekran veriyor. Ben de sıfırlayıp yeni windows kurmak istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Burdan mavu ekranın koduni ögren goggle yapıştır umarım bulursun

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Mavi ekranda alinan hata ne? Sorunun soyledigin seyden kaynakli olup olmadigini anlamak lazim once

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Rufus + windows iso + usb bellek
USB belleği pc ye tak rufus aç iso dosyasını üstüne taşı bırak yönergeleri uygula.
PC restart yap del tuşuna hızlı hızlı bas USB belliği tıkla yeniden başlat yönergeleri uygula
Mesaj otomatik birleştirildi:

,

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mavi ekranda alinan hata ne? Sorunun soyledigin seyden kaynakli olup olmadigini anlamak lazim once
Şu an pdf te gezdim ama hata vermedi. Bir de şey var steami açarken arkada başka bir sayfa açık olursa mouse ekranın ortasına kitleniyor, sağa sola gidiyor ama yine merkeze dönüyor. Pcyi resetliyorum öyle yaptığında yoksa kapatmam mümkün olmuyor.

Windows düzgün yüklenmemiş gözüküyor yazıyordu

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg

Ekler

• 20240929_175923.jpg
    20240929_175923.jpg
    2.9 MB · Hit: 35

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
Bu ekran geliyor bi anda ve yeniden başlatıyor pc kendini.
Ram arızalı olabilir memtest yaptınız mı? Ayrıca sürücüylede alakalı olabilir. Ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlayın adımından temiz sıfır kurulum yapın.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Ram arızalı olabilir memtest yaptınız mı? Ayrıca sürücüylede alakalı olabilir. Ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlayın adımından temiz sıfır kurulum yapın.
memtest nedir, bilgisayarı alalı 20 gün oldu tam... Sıfırladıktan sonra windowsu yeniden mi kurmam gerek?

Hocam memteste başladım inşallah sorun çıkmaz, sıfırlayınca çözülür sorun.

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
memtest nedir, bilgisayarı alalı 20 gün oldu tam... Sıfırladıktan sonra windowsu yeniden mi kurmam gerek?

Bu bilgisayarı sıfırla adımına girdiğinizde herşeyi kaldır seçeneğini seçip devam edin ikinci adımda buluttan indir seçeneğini seçin. İnternet bağlantısı gerekir sistem windowsu tekrar indirip kurulum yapar. Sıfırlarken bütün dosya ve verileri silmenizi tavsiye ederim. Usb ile format atmakla aynı işlevi görüyor bu şekilde sıfırladığınızdada windows üzerinden tekrar işletim sistemini indirip kuruyorsunuz. Boşu bosuna rufusla format flashı yapmakla uğraşmayın.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
2 yıldır win11 kullanırım böyle hatalar almadım nasıl başarıyosunuz anlamıyorum.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Nik Flatron
2 yıldır win11 kullanırım böyle hatalar almadım nasıl başarıyosunuz anlamıyorum.
Kişilerle ilgili olmayabilir hatanın sebebi. Bir elektrik dalgalanması sonrası bile donanımlardan birisi zarar görmüş olabilir. Bilemezsin. Sana denk gelmemiştir.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg

20240929_203217.jpg

Top Bottom