Windows bu kadar önemli mi ?

Koala_man

80+
Reaksiyon skoru
81
Yeni sistem alacağım ve windows u içine kuracağım. aklıma şu soru takıldı. acaba windows yerine başka bir işlemtim sistemi kurarsak oyun performansı veya vb. şeyler etkilenir mi. Görüşlerinizi aşağı yazarsanız sevinirim.

Yeni sistem alacağım ve windows u içine kuracağım. aklıma şu soru takıldı. acaba windows yerine başka bir işlemtim sistemi kurarsak oyun performansı veya vb. şeyler etkilenir mi. Görüşlerinizi aşağı yazarsanız sevinirim.
Başka işletim sisteminden kastın Linux ise, Linux'da oyun oynayamazsın. Çoğu oyunun desteği yok. Ve bu tarz(Linux) v.b. işletim sistemleri kernel için yazılmış Open Source Software'dir. İsterseniz deneyebilirsiniz, fakat performanstan ödün vermeniz gerekir.

linuxta genel olarak optimize desteği yok anca sisteminizin yarı performansını alırsınız

Windows yerine Linux kurabilirsiniz. Ubuntu MATE gibi bir dağıtım kurarsanız Windows 10'daki temel kullanım performansının 10 katını alırsınız. Ancak oyun oynayamazsınız. Linux destekli oyun sayısı sınırlı, varolan oyunlarında optimizasyonu iyi değil.

Geri