Eski sisteminizin özellikleri neydi peki?Yeni sistem aldım eski Windows kurulu ssd mi sisteme taktım direk bios geldi buradan Windows kurmak için ne yapmalıyım ? (Ssd de Windows 10 pro kurulu)
kurmak için ne yapmalıyım diyip zaten kurulu demişsinizWindows kurmak için ne yapmalıyım ? (Ssd de Windows 10 pro kurulu)
Kullanırsınız. Uefi olarak kurulduysa biostan csmi kapatıp uefiye ayarlamanız yeterli. xmpyi, resizeable barı açmayı unutmayın.Benim ssd de Windows vardı usb olmadan kuramaz mıyım ?
Benim eski sistemde kuruluydu hiç bişey yamadan yeni sisteme taktım biosa girdi oradan Windows nasıl kuracağım bilmiyorum onu belirtmek istedimkurmak için ne yapmalıyım diyip zaten kurulu demişsiniz
Ha, anladım. Usb'ye windows yazdırıp, ya başa getireceksiniz boot sekmesinden ya da biosa girmeyip boot menüyü açıp, usbden boot edeceksiniz.Benim eski sistemde kuruluydu hiç bişey yamadan yeni sisteme taktım biosa girdi oradan Windows nasıl kuracağım bilmiyorum onu belirtmek istedim
İ3 3210 gigabyte h61m ds 2 GT 730Eski sisteminizin özellikleri neydi peki?
boot disk sırasını değiştirin, windows yüklü olanı üste alınBenim eski sistemde kuruluydu hiç bişey yamadan yeni sisteme taktım biosa girdi oradan Windows nasıl kuracağım bilmiyorum onu belirtmek istedim
Anladım. Uefi olarak mı kurmuştunuz? Neyse, eski sistemi açıp, usbnize windows yazdırın.İ3 3210 gigabyte h61m ds 2 GT 730
TeşekkürlerHa, anladım. Usb'ye windows yazdırıp, ya başa getireceksiniz boot sekmesinden ya da biosa girmeyip boot menüyü açıp, usbden boot edeceksiniz.
Tamamdır hocamAnladım. Uefi olarak mı kurmuştunuz? Neyse, eski sistemi açıp, usbnize windows yazdırın.