Yardım Windowsu başka diske taşıma

Z1nX

80+
Reaksiyon skoru
0
1tb harddiskim var fakat 500 gb lik bir SSD aldım 1tb ın 700 gb dolu. Ben windowsu SSD ye geçirmek istiyorum fakat diğer uygunlarim gitmesin eğer onlar giderse internetim yavaş olduğu için çok uzun zamanda indirir. Tavsiyeleriniz ne lütfen yardım edin.

En stabil olanı silbaştan kurulum yapman kanka, aktarımlarda ben çok sorun yaşadım zamanında; varsın yavaş olsun internet, sonrasında kafayı duvara vurmaktan iyidir

En stabil olanı silbaştan kurulum yapman kanka, aktarımlarda ben çok sorun yaşadım zamanında; varsın yavaş olsun internet, sonrasında kafayı duvara vurmaktan iyidir
Kanka haklısın ama pc de rdr 2 GTA btf gibi oyunlar kurulu ve bunları zaten geri HD ye kurucam eğer bir yöntemle SSD ye sadece windowsu kurabilirsem çok iyi olur.

Disk klonlama yazılımları var onları kullanabilirsin, SSD'ye optimize etme özellikleri de var; ama kendi tecrübeme dayanarak tavsiyem belli:

Kanka haklısın ama pc de rdr 2 GTA btf gibi oyunlar kurulu ve bunları zaten geri HD ye kurucam eğer bir yöntemle SSD ye sadece windowsu kurabilirsem çok iyi olur.
hdd cıkart ssdnin üstüne windowsu kur aç hdd geri tak windows dosyalarını temizle rdr gta kalsın

Veya Windows kurulumunu sadece SSD'ye yapıp oyunları harddiskte bırakıp sonrasında oyunların kurulu olduğu dizini Steam'a falan gösterirsen kütüphaneyi otomatik algılayıp devam ettirebilirsin

Tamamdır teşekkürler hocam
Post automatically merged:

hdd cıkart ssdnin üstüne windowsu kur aç hdd geri tak windows dosyalarını temizle rdr gta kalsın
Nasıl windowsu silebilirim onun hakkında fikriniz varmı (sadece harddiksteki windowsu silmek istiyorum)

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler hocam
Post automatically merged:

Nasıl windowsu silebilirim onun hakkında fikriniz varmı (sadece harddiksteki windowsu silmek istiyorum)
yazımı tekrar okursan söyledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,044
Üyeler
191,026
Son üye
1swenchEFSANESI
Geri