Windows'u korsan lisansı

Berke√

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ben 2 3 ay önce bir uygulama kullanarak etkinleştirdim, cmd de slmgr -dli komutunda makina kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyordu.
Bankacılık işi yapmadan önce aklıma bu geldi hemen kaldırdım lisansı , cmd yoluyla beleş etkinleştirme yolu var acaba bu yolu kullanıp etkinleştireyimmi yoksa intten key satın mı alayım? bu konu hakkında bilgim yok bilgi verirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar ben 2 3 ay önce bir uygulama kullanarak etkinleştirdim, cmd de slmgr -dli komutunda makina kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyordu.
Bankacılık işi yapmadan önce aklıma bu geldi hemen kaldırdım lisansı , cmd yoluyla beleş etkinleştirme yolu var acaba bu yolu kullanıp etkinleştireyimmi yoksa intten key satın mı alayım? bu konu hakkında bilgim yok bilgi verirseniz çok sevinirim.
İşletim sistemin Windows 10 Pro ise buradan alabilirsin. PintiStore'dan 1.5 sene önce alışveriş yaptım, sorun yaşamadım. Verdikleri key Retail. https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,003
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri