Bilgisayarımı aldığım günden beri yaklaşık 4 yıldan beri hiç bir Windows güncellemesi almadım günümüzdeki son çıkan hiçbir oyunu oynayamıyorum mesela valorant,apex legends,epic games başlatıcısı ve sabotaj gibi oyunları napmam gerek
nasıl oynayamıyorsunuz ?Bilgisayarımı aldığım günden beri yaklaşık 4 yıldan beri hiç bir Windows güncellemesi almadım günümüzdeki son çıkan hiçbir oyunu oynayamıyorum mesela valorant,apex legends,epic games başlatıcısı ve sabotaj gibi oyunları napmam gerek
nuz crack mi ?
siz mi indirdin
Orijinal ve windows 10 homeWindows 7 mi?
orjinal olduğuna nereden kanıt vardınızOrijinal ve windows 10 home
Şu an hangi sürümü kullanıyorsun?Orijinal ve windows 10 home
ilk sürümü 1703Şu an hangi sürümü kullanıyorsun?
ayarlardan güncellemeleri kontrol et dediğin zaman ne diyor?ilk sürümü 1703
çünkü windowsunu etkinleştir demiyoorjinal olduğuna nereden kanıt vardınız
ayarlardan güncellemeleri kontrol et dediğin zaman ne diyor?
evet eminimOrijinal olduğuna emin misiniz?
çünkü windowsunu etkinleştir demiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
evet eminim
Buradan bakın.![]()
Windows 10 Orjinal Mi Nasıl Anlarım
Windows 10 key orjinal mi nasıl anlarım , Bilgisayarım -> Özelliklerde Windows etkinleştirildi yazması Windows’u orjinal yapmaz ! Kullandığınız Windows işletim sistemi gerçekten orjinal mi nasıl anlarız.Windows 10 işletim sisteminizin kesin olarak orjinal olup olmadığını anlamak için, Windows...forum.shiftdelete.net
sizce şunu yapsa nolurorjinal olduğuna nereden kanıt vardınız
windowsu etkinleştir demsinle alakası yok ki crack ise siz bir key satın almamış iseniz cracktir ki verdiği hatadan belli oluyor bende çok eskiden crack windows 10 kullanıyordum bu hata o hata ile aynısıçünkü windowsunu etkinleştir demiyo
Alıntıyı görüntüle
evet eminim