Neler Yeni

Wireless Kulaklık Önerisi

Ryhe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Bütçe
6000
Arkadaşlar öncelikle Merhaba,

Hali hazırda Kullandığım Steelseries Arctis 9 wireless modeli işten geldiğim zaman bağlantı problemleri yaşayıp bir türlü bağlayamadım internette de çözümünü bulamadım yeni kulaklık arayışı içerisindeyim ya bu hatanın çözümü için ya da yeni kulaklık için tavsiyede bulunursanız sevinirim

Bütçe: 6000TL

Corsair HS80
Razer Blackshark V2 Pro

Eğer satın alma durumunda kalırsam bu ikisi arasında kaldım
Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ulaş dursun
bence nova 7 daha daha iyi bir seçenek olur.çıkamam ona derseniz nova 5e bi bakabilirsiniz.

Ryhe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence nova 7 daha daha iyi bir seçenek olur.çıkamam ona derseniz nova 5e bi bakabilirsiniz.
listemde o da vardı fakat bu 3 kulaklık arasında çok kararsızım heryerde birini övüp birini kötülüyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ulaş dursun
ben nova 7 deneyimledim. bence o fiyat bandında nova 7 en iyi seçenek.

Ryhe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
ben nova 7 deneyimledim. bence o fiyat bandında nova 7 en iyi seçenek.
mikrofondan beklentim yok hocam harici mikrofon kullaniyorum fps oyunları ile de aram çok fazla yok ses konusunda ve yazılımsal konusunda beni üzmesin yeter
açıkcası arctis9 beni bir tık pişman etti o yüzden pek steelseries taraftarı değilim

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Eren
corsair hs80 max öven var baya bende bakınıyorum wireless kulaklık hala karar veremedim zor iş ya hepsinin bi kusuru çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ulaş dursun
mikrofondan beklentim yok hocam harici mikrofon kullaniyorum fps oyunları ile de aram çok fazla yok ses konusunda ve yazılımsal konusunda beni üzmesin yeter
açıkcası arctis9 beni bir tık pişman etti o yüzden pek steelseries taraftarı değilim
yazılım konusunda steelseries baya iyi gg uyuglamasından. bu arctis serisine benzemez nova serisi bu.

Ryhe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
corsair hs80 max öven var baya bende bakınıyorum wireless kulaklık hala karar veremedim zor iş ya hepsinin bi kusuru çıkıyor
haklısınız hocam baka baka kafam iyice karıstı

Top Bottom