Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,507
neden gülücük atıp hem mesaj hem reaksiyon kastırıyorsunuz ? Amacı o zaten istediği şeyi veriyorsunuz bunun gibilere böyle yaparak
Olgun bir yapıya sahip olsaydı, düşünüp hareket ederdi. Fikrini belirtmesin demedim zaten de, çok takmamak lazım.16 yaşında olması fikrini belirtmesine engel değil.Kötü oyuna kötü diyebilmelisiniz.Çoğunluğun sevmesi oyunu iyi yapmıyor maalesef.
Şöyle bir şey var herhangi bir oyun çıktığı yıla göre eleştirilir 2024 yılında mario 2D sevmedim diyebilir miyiz mesela, arkadaşın hatası bu 10 senelik oyuna bugün eleştiri yapıyor, bu konuyu 9 sene önce açmalıydı, GOW örneği mesela 2018 de çok kaliteli hissettiriyordu 2024 te o kaliteyi koruyamadı ama kalkıp oyuna çöp diyemez kimse.Kaldı ki bu değerlendirmeler, kişiden kişiye değişir. Ben GOW Hayranıyım, oyunu steam'e çıkar çıkmaz aldım denilebilir. 2 Kere de bitirdim. Kalkıp RDR2 Çöp, GOW Daha iyi.
Onu bırakta enis abiden ne istiyon evde sopamı attılar neyin kin ve öfkesi bu.şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Konuyu neden 9 sene önce açması gereksin ki? witcher 3 2015 şartlarında da kötü bir oyun.Rpg adı altında çıkan uncharted vari bir aksiyon macera oyunu witcher...Şöyle bir şey var herhangi bir oyun çıktığı yıla göre eleştirilir 2024 yılında mario 2D sevmedim diyebilir miyiz mesela, arkadaşın hatası bu 10 senelik oyuna bugün eleştiri yapıyor, bu konuyu 9 sene önce açmalıydı, GOW örneği mesela 2018 de çok kaliteli hissettiriyordu 2024 te o kaliteyi koruyamadı ama kalkıp oyuna çöp diyemez kimse.
Half life 2 mesela 20 senelik oyun fakat günümüzde çoğu oyundan daha kaliteli fizikleri var daha örnek verebilirim GTA 4 oyun fizikleri hiçbir oyunda yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu bırakta enis abiden ne istiyon evde sopamı attılar neyin kin ve öfkesi bu.
Her oyun herkese hitap etmek zorunda değil bende mesela valorantı ve lölü sevmiyorum ama bu o oyunları kötü mü yapıyor hayırHayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Dünyanın en kusursuz en kaliteli oyununu yapsalar bile dünyada illaki muhalefeti çıkacağı için sana witcher 3 niye sevmiyon diyemem kendi düşüncen, olasılıklara bakılıyor benim oyunu sevmem senin sevmemen birşeyi değiştirmeyecek, Witcher 3 ve Baldurs gate 3 oyun dünyasına katkısı çok büyük oyunlar.witcher 3 2015 şartlarında da kötü bir oyun
beğenmediysen oynama kardo roblox oyna sen robux kasarsın
Dmc1>witcher all seri combat olarak itiraz edenYa bunu diyen eleman DMC oynuyor. Komedi. DMC 5 mekaniği Witcher 2den bile berbaat.
Dmc1>witcher all seri combat olarak itiraz eden
Troll değil gerçeklerWitcher 1 combat > RDR2- Elden Ring - GOW - Last of us bende trolüm hadi bakam.
Fanım demiyor hala şu rezalet oyunu savunuyor rdr 2 dersin tamam Gow dersin tamam last of us dersin tamam ama witcher ne abiWitcher 1 combat > RDR2- Elden Ring - GOW - Last of us bende trolüm hadi bakam.
Dalga geçiyorum olum anlamadın mı ? RDR2- Elden Ring - GOW - Last of us bunlar en sevdiğim oyunlar.Troll değil gerçekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanım demiyor hala şu rezalet oyunu savunuyor rdr 2 dersin tamam Gow dersin tamam last of us dersin tamam ama witcher ne abi![]()
Ben dalga geçmiyorum witcher 3 rezalet bir oyun Skyrim 100 kat daha iyiDalga geçiyorum olum anlamadın mı ? RDR2- Elden Ring - GOW - Last of us bunlar en sevdiğim oyunlar.