Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Aynen sen benden 6 yaş büyüksün.Ben niye küçük kız oldum ln?
Ama sen küçük kız oldun BEN KÖPEK.
Aynen sen benden 6 yaş büyüksün.Ben niye küçük kız oldum ln?
Şaka yaktık ama daha iyi roller bul, ses tonunu vs. yükselt önemli durumlarda bağırmaya ses tonunu yükseltmeye çalış ki nerede ne tepkiyi verdiğini anlayalım, render'ların gayet iyiKızmayin.canlarim.sevdigim.icin.dedim
neden üzgün attın yiaaa:/
karakter sınırı için bu
Sağol@Vartex @cagan_32 (2 formda kullandım ) @Sevdiği Üyeler Ban yedi @Rennes @TECHNO @Vesemir @Gizemss @EnverPasha @rdeMStakeN @5x_d4emon @Barış Yalçın @cfranko @Onurkotlutok05 (2formda ) @LogiMess @nike @Mehmet Yılmaz @HighID @Leurox @FERRUM @mert ama afk @Ercü @Naneliprotein2 @Dolar @Barry Allen @Rambo Bıçağı @DonanımFikir
@Mehmet Yılmaz Vaktin yoktur diye seni 5:15 e koyduğumu belirteyim abi
Videoda bazı yerlerde kare düşmesi var, sebebini anlamadım. Kusura bakmayın
Ekleyemediklerim varsa kusuruma bakmasın, İstik'in olduğu kısım da teliften dolayı kaldırıldı.. Rock'çı Geralt olmuştum oysa..
Video sonu sürprizli
Yanlış anladın sandım videodaki kısmı o yüzden Kırıcı bir şey yapmak istememiştim.:/
karakter sınırı için bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden üzgün attın yiaaa
Niye açılmıyor? Konusu varsa link atar mısın?Sağol
Hem videodaki yerime bakacağım
Her merakımı gidereceksin
Hemde 50GB yüklediğim oyununun [Yüklediğim Halde Açılmıyor ] gameplayini izlemiş olacağım
Açmadım bazılarına sormuştum da çözüme kavuşturamadım bi ara konu açacağım.Yanlış anladın sandım videodaki kısmı o yüzden Kırıcı bir şey yapmak istememiştim.
Niye açılmıyor? Konusu varsa link atar mısın?
İstesende yapamazdın zatenYanlış anladın sandım videodaki kısmı o yüzden Kırıcı bir şey yapmak istememiştim.
Niye açılmıyor? Konusu varsa link atar mısın?