Neler Yeni

Witcher 3 neden bu kadar sıkıcı?

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
İsmail
Sürekli yan göreve zorluyor atıyorum bir çobandan bilgi alıcaz çoban koyunumu bulursan söylerim diyor bir yerden sonra sokarım koyununa diyip çıkasım geliyor. Oynamıcam valla

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Latif Yiğit
Özneldir. O görev benim için gayet beklenmedik ve eğlenceli idi.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,740
İsim
Kerem Çavuş
o bir görev süreci yan göreve zorlaması ac lerdeki gibi levelin yetmeyip zorla yan görev yaptırması şeklinde olur , witcherda istersen yan görev yapmadan ana hikaye ilerleyebilirsin tabi yine de herkese hitap etmeyebilir

Örümcek Adam

80+ Bronze
witcher 3 'de istersen yan görevin yapmazsın gibi bir şey yok. sadece ana hikayede ilerliyorsan oyunda bazı görevlere seviye yetmediğini göreceksin ve o görevi geçmek için sürekli öleceksin ve sıkılacaksın. tüm yan görevleri yapmak zorunda değilsin fakat bir kaç tane yan görev yapıp ana görevde zorlanmadan geçebilecek seviyeye gelmelisin.bazen ana görevde bile gereksiz görevler var,yan görev tarzında,o bölümlerde ben de çok sıkılmıştım fakat ana görevlerin çoğu öyle değil. witcher 3'ü kesinlikle bitirmeni tavsiye ederim.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
ilkay çam
Sürekli yan göreve zorluyor atıyorum bir çobandan bilgi alıcaz çoban koyunumu bulursan söylerim diyor bir yerden sonra sokarım koyununa diyip çıkasım geliyor. Oynamıcam valla

Ekler

• a5f.jpg
    a5f.jpg
    70.1 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,697
Üyeler
164,177
Son üye