Witcher 3 sarmıyor??

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
sorun başlıkta Witcher tipi oyunları normalde severek izlerim ama oyunu oynarken sarmıyor (spoiler olmasın diye 1 kere bile izlemedim oyunu sadece başlangıç şeyleri için falan tutorial baktım) nasıl daha keyifli hale getirebilirim?

Nasıl sarmıyor abi? Kuzenim hatta kardeşim bile beğendi zevkle oynuyorlar. Bende beğendim ancak oyundaki yürüyüş hissi çok tuhaf bir o sorun bence.

sorun başlıkta Witcher tipi oyunları normalde severek izlerim ama oyunu oynarken sarmıyor (spoiler olmasın diye 1 kere bile izlemedim oyunu sadece başlangıç şeyleri için falan tutorial baktım) nasıl daha keyifli hale getirebilirim?
Nasıl sarmaz böyle bir başyapıt mükemmellik içinde yaşarım ben Witcher'ın.

Valla ben de 20 saat oynadım 1-2 kere sildim yükledim ara verdim falan 20 saat zor oynadım niye sarmadı anlamadım.

İstemeyince olmuyor, 10-20 saate yakın denedim en sonda sinirlendim bıraktım oyunu. Bana göre değilmiş.

Hocam RPG'ye ilginiz yoktur.
Ben alirken cok hypelandim ama 40dkm bile yok oyunda.

ana hikaye üzerinden git başta yan görevlere takılma pek bi yerden sonra kendini hikayenin içinde bulacaksın zaten. bi de modları kullanabilirsin. ve büyüleri iksirleri yağları kullanmayı öğrenirsen daha da zevkli olur.

Geralt reise ayıp hacı. :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: -cN4
Nasıl sarmıyor abi? Kuzenim hatta kardeşim bile beğendi zevkle oynuyorlar. Bende beğendim ancak oyundaki yürüyüş hissi çok tuhaf bir o sorun bence.
4-5 saat oynadım yavaş yavaş ilerledim hikayeyi iyice anlamak için ama sıkıyor hızlı ilerlesemde sıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam RPG'ye ilginiz yoktur.
Ben alirken cok hypelandim ama 40dkm bile yok oyunda.
var aslında GTA RDR2 Falan çok seviyorumda witcher sarmadı anlamadımki yani para verdim keyif alamıom

Direkt 3'den başlamak yerine The Witcher 2'den başlasan iyi olurdu hikayeyi ve oyun dinamiğini kavraman lazım çoğu kişi oyuna direkt Witcher 3'den başlıyor ve çoğu olayları kavramaları uzun sürebiliyor benim şahsi görüşüm oyuna Witcher 2'den başlaman yönünde eski bir oyun olduğu ve kontrollerin ham olması rahatsız olmuyorsan sıkıntı olmaz şu kafayla oyuna girme ama Witcher 3'deki gibi özgür olamayacaksın açık dünya anlamında

Bende hype ile almıştım oyunu, 7 saat oynamışım. 2-3 kez sil yükle yaptım, neden sarmıyor anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,063
Üyeler
197,357
Son üye
lsaac
Geri