Reis sen klavyeden anlayan birine benziyorsun ben yeni bi tane asus aldım 6 bin liraya kablosuz klavyeye geçmek icin aldım ve az ses çıkardığı icin daha gelmedi asus rog strox scope 2 96 wireless klavye başka bir oneri de bulunabilirsen başka bir klavye alabilirimNormal bir kullanıcı veya oyuncuysan bir klavyeye 5000 TL hatta 5000 TL bile aslında fazla ama bu fiyat max verilebilir. 11k klavyeye para vermek sadece özenti ve ego tatmini gibi geliyor bana. 2000 2500 TL civarındaki manyetik switchli klavyelerin çoğunda aynı özellikler bulunuyor. Bir klavyenin 11k olabilmesi için ya içinde piyasada hiç bulunmayan bir yazılım olması gerekiyor yada malzeme kalitesi çok üst düzey olması gerekiyor veya özel işçilik ile üretilmiş bir klavye olması gerekiyor bence. Benim düşüncem bu yönde 6 7 k olan Iqunix ler görüntüsü hariç çoğu özelliği bununla aynı hatta malzeme kalitesi sanırım bundan daha iyi. Yani aradaki 5k 6k fark ne yani ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Basit hesaplama yapın aynı switchlerin 70 tanesi 2000 TL. 2000 TL pcbsi olsa 2000 TL kasası olsa 2000 TL yazılımı olsa bile yine 8000 TL yapıyor. Bu fiyatlandırma neye göre yapılıyor ? 3000 TL ye + olarak ne alıyoruz ?
Akko 5098b modellerine bakabilirsin aynı boyutta bir şey arıyorsanReis sen klavyeden anlayan birine benziyorsun ben yeni bi tane asus aldım 6 bin liraya kablosuz klavyeye geçmek icin aldım ve az ses çıkardığı icin daha gelmedi asus rog strox scope 2 96 wireless klavye başka bir oneri de bulunabilirsen başka bir klavye alabilirim
Boşa para verdin geçmiş olsun o fiyatın altında olup asustan daha iyi özellikli olanlar varReis sen klavyeden anlayan birine benziyorsun ben yeni bi tane asus aldım 6 bin liraya kablosuz klavyeye geçmek icin aldım ve az ses çıkardığı icin daha gelmedi asus rog strox scope 2 96 wireless klavye başka bir oneri de bulunabilirsen başka bir klavye alabilirim
Eyvallah üstadım teşekkür ederim bu gaming geni sevmiyorum ben bi keresinde kullanılmış urun yollamislardi birde dediğim gibi sessiz çalışması lazım şuan da kullandığım apex 3 var gayet güzel sessiz çalışıyor yeni aldigim asusta sessizYa da galaxy100
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Arada ki fiyat farkına direkt sesi olmayan switch alırsın sessiz bir şey istiyorsan iade değişim istediysen ve yapmadıysalar firma suçlu bu durumda ben akko ag one almıştım çift tıklama problemi vardı direkt iade aldılar m1 v5 e alışamamıştım usb dongle için yeri yok diye iade etmiştim sonra gx87 max aldım sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyordu değişim isteyecektim m1 v5 indirime gelince iade istedim m1 v5 aldım çift tıklama yapıyordu elimde bolca switch olduğu için sorum etmedim ama alt kapak ile üst kapak tam oturmuyordu değişim istedim şuan sorunsuz kullanıyorum bende biraz bahtsızlık varEyvallah üstadım teşekkür ederim bu gaming geni sevmiyorum ben bi keresinde kullanılmış urun yollamislardi birde dediğim gibi sessiz çalışması lazım şuan da kullandığım apex 3 var gayet güzel sessiz çalışıyor yeni aldigim asusta sessiz
Gereksiz pahalı yazık vallaİşlemci fiyatına klavye![]()