Neler Yeni

🔥İndirim Wraith de FGG Madlions Hall Effect klavye 2049₺🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Mad68de yön tuşları da var ve sağdaki del insert tuşları falan da var auladaki gibi farkı bu sadece. Kaliteden şüphe ediyorum çünkü bu özelliklere göre fiyat çok uygun. Kullananlar illa ki vardır bence araştırılıp alınır.
Hocam Razer Ornata V3 X ten geçilir mi?

Nezha

80+ Bronze
Hocam Razer Ornata V3 X ten geçilir mi?
Mevcut kullandığın membran klavye yani kesin geçilir hocam. Bu fiyata orta düzey mekanikler alınıyor zaten. Switchler manyetik yazmışlar doğruysa zaten kalitesiz olma ihtimali yok. Keycaps kalitesi belki düşüktür ondan ucuzdur bilemem ona da çinden 400 liraya getirirsin pbt keycaps. Yani neyden kısılmış ki bu fiyat anlamadım ben de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Mevcut kullandığın membran klavye yani kesin geçilir hocam. Bu fiyata orta düzey mekanikler alınıyor zaten. Switchler manyetik yazmışlar doğruysa zaten kalitesiz olma ihtimali yok. Keycaps kalitesi belki düşüktür ondan ucuzdur bilemem ona da çinden 400 liraya getirirsin pbt keycaps. Yani neyden kısılmış ki bu fiyat anlamadım ben de.
Anladım hocam bi inceleme videosu falan varsa bakacağım. W75 te düşündüm aslında hocam ama bilmiyorum hangisini alırım.

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ayberk
cs de hall effect ban sebebi haberiniz olsun

• Hahaha
Reaksiyonlar: frqn

Nezha

80+ Bronze
Anladım hocam bi inceleme videosu falan varsa bakacağım. W75 te düşündüm aslında hocam ama bilmiyorum hangisini alırım.
Hocam kardeşim incelemiş orijinali wooting adlı bir markaya aitmiş. Redditte bu klavyenin onun klonu olduğu hakkında konu var. Wooting marka olan 6000 lira bu 2050 lira. Yurtdışında 50 dolarmış madlions yani biz bir şekilde getirmeye kalksak yine 2000 lirayı bulacak. O nedenle alınabilir bir klavye.

Klon olması kötü olduğu anlamına gelmiyor tabi ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Topçu
Boyut farkı var tabi mad r gibi modellerde switxh farklarını mevcut rgb olup olmaması
Hocam kardeşim incelemiş orijinali wooting adlı bir markaya aitmiş. Redditte bu klavyenin onun klonu olduğu hakkında konu var. Wooting marka olan 6000 lira bu 2050 lira. Yurtdışında 50 dolarmış madlions yani biz bir şekilde getirmeye kalksak yine 2000 lirayı bulacak. O nedenle alınabilir bir klavye.

Klon olması kötü olduğu anlamına gelmiyor tabi ki.
Hocam RGB ve Limited arasındaki fark nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,822
Üyeler
167,724
Son üye
ahmetgfrg
Top Bottom