Benimde aldım wl mouse da 6 ay sonra batarya sorunu oldu. Teknik destek için yolladım. Yenisini yolladılar ve hiç sorun yok suan. Yolla sende teknik desteğe bir sıkıntısı varsa yaparlar ya da yenisini yollarlar. Belki sonrasında iade de olabilir. Niye destek için yollamadıgını anlayamadım. Bence teknik destek ekipleri çok ilgili. Yolladıktan 3 gün sonra ürünüm geri bana gelmisti.Merhaba Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın Bu Forumun Yenisiyim Wraithden Aldığım 1 Temmuz Tarihinde Teslim Edilen Beast X Pro 8K İce Blue Mouse birçok sorunu barındırıyordu dongle ile kopma anormal şarj hareketleri sizlere bunları açıklayayım iyice dongle kopma içinden çıkan kedi 8k dongle da oluyor oyun oynarken normal PC ilk açtığımda bile oluyor kullanıyorum biraz çeviriyorum bı anda kopuyor gelmiyor kapat aç yine olmuyor şarj anormalliği ise şarjı 20 misal şarja takıyorum bı anda 50 oluyor biraz bekliyorum 60 oluyor çıkarıyorum yine 20 oluyor çok saçma şekilde iade istedim teknik ekibimiz incelesin dediler zaten bunları anlamak için incelemeye gerek yok ben direk iade istedim fakat 20 tane mail yazıştık hala iade Almıyorlar hijyen ürünü anlamayız distribütörlük yaptığımız ürün vs. Diye diye almadılar 14 gün sürem hala var THH'ye Başvurmayı Düşünüyorum Süreç Nasil İşler Başvururken Neler Yapmalıyım Nelere Dikkat Etmeliyim Destek Cevaplarınızı Bekliyorum Şimdiden Tüm Cevap Veren Arkadaşlara Teşekkür Ederim