Wraith İade Almamak İçin Direniyor

Merhaba Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın Bu Forumun Yenisiyim Wraithden Aldığım 1 Temmuz Tarihinde Teslim Edilen Beast X Pro 8K İce Blue Mouse birçok sorunu barındırıyordu dongle ile kopma anormal şarj hareketleri sizlere bunları açıklayayım iyice dongle kopma içinden çıkan kedi 8k dongle da oluyor oyun oynarken normal PC ilk açtığımda bile oluyor kullanıyorum biraz çeviriyorum bı anda kopuyor gelmiyor kapat aç yine olmuyor şarj anormalliği ise şarjı 20 misal şarja takıyorum bı anda 50 oluyor biraz bekliyorum 60 oluyor çıkarıyorum yine 20 oluyor çok saçma şekilde iade istedim teknik ekibimiz incelesin dediler zaten bunları anlamak için incelemeye gerek yok ben direk iade istedim fakat 20 tane mail yazıştık hala iade Almıyorlar hijyen ürünü anlamayız distribütörlük yaptığımız ürün vs. Diye diye almadılar 14 gün sürem hala var THH'ye Başvurmayı Düşünüyorum Süreç Nasil İşler Başvururken Neler Yapmalıyım Nelere Dikkat Etmeliyim Destek Cevaplarınızı Bekliyorum Şimdiden Tüm Cevap Veren Arkadaşlara Teşekkür Ederim
Benimde aldım wl mouse da 6 ay sonra batarya sorunu oldu. Teknik destek için yolladım. Yenisini yolladılar ve hiç sorun yok suan. Yolla sende teknik desteğe bir sıkıntısı varsa yaparlar ya da yenisini yollarlar. Belki sonrasında iade de olabilir. Niye destek için yollamadıgını anlayamadım. Bence teknik destek ekipleri çok ilgili. Yolladıktan 3 gün sonra ürünüm geri bana gelmisti.

Atk blazing Sky f1 mouseumda kopma oldugu icin iade etmistim bir kaç yapmaya çalışmalarından sonra sorun yaşadigim icin iade aldılar size neden hijyen urunu diye ısrar etmişler anlamadım benimki hijyenik mouse değildi herhalde 😀

Markayla ne ilgisi var.. Satıcı önemli.
Wlmouse gibi yerler kesin doladirici demiyorum satıcı wraith zaten onlar için söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde aldım wl mouse da 6 ay sonra batarya sorunu oldu. Teknik destek için yolladım. Yenisini yolladılar ve hiç sorun yok suan. Yolla sende teknik desteğe bir sıkıntısı varsa yaparlar ya da yenisini yollarlar. Belki sonrasında iade de olabilir. Niye destek için yollamadıgını anlayamadım. Bence teknik destek ekipleri çok ilgili. Yolladıktan 3 gün sonra ürünüm geri bana gelmisti.
Benimkinde sorunlar 2. Günden başladı valla şanssızmisim

Faresiz kalmak istemiyorum eski farem bozuktu hemen iade alsalar giderim başka bir bayiden alırım

Birde şaka gibi 2000-3000 liralık mousedan bile kargo parası alıyorlar. Üstüne dalga geçer gibi 50 liralık kuponları var insan 3-4 bin lira mouse alıyosa siteden bi 200 lira kupon verirsin mesela. Onuda geçtim kullanıcıların tam puan verdiği yorumları gösteriyorlar hiç fark ettiniz mi? hep puanlar 5 üzerinden 5 1 tane bile eksi yorum yok ne diyebilirim ki başka...

O zaman dupe düz dolandirici paketi açmadan nerden bilelim :D vahiy inmesini mi bekliyorlar

20 den fazla mail atıldı toplamda THH'ye başvuracağımı söyledim almadılar bugün itibarıyla başvurdum bende sonucu bekleyecegiz bundan sonra da RAZER Logitech gibi markalar dışında almayız
kanka şikayet vara yaz çok sağlam bir yazı 6502 kanunundan destekleyerek falan sonra süs köpeği gibi onlar seni arıyor tamam diye denendi onaylandı 2 kez

Markayla ne ilgisi var.. Satıcı önemli.
adam wraith sitesinden aldım diyor birde ülkeye sokanlar bunlar asıl satıcıyı bağlamaz e ticaret sitelerinden almış olsa bile satıcıda service yollayacak ztn ürünü

Nereye başvurursan başvur sonuç alabileceğini düşünmüyorum, wraithin sorunu bu eğer ambalajı açtıysan bir daha iade almıyor ilgilenmiyor.
Öyle kafalarına göre karar alamazlar 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkın var. Thh bu konu hakkında ilgilenir, sonuç alınmaz diye bir durum yok

kanka şikayet vara yaz çok sağlam bir yazı 6502 kanunundan destekleyerek falan sonra süs köpeği gibi onlar seni arıyor tamam diye denendi onaylandı 2 kez

adam wraith sitesinden aldım diyor birde ülkeye sokanlar bunlar asıl satıcıyı bağlamaz e ticaret sitelerinden almış olsa bile satıcıda service yollayacak ztn ürünü
Yazdım şikayet vara baya aradılar Pair yapın diyolar sanki ben bilmiyorum kaç defa denedim hem bataryada da sorun var o pairla mi geçecek 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri