Wraith IEM Kulaklık alınır mı

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba, 2019 dan beri SS Arctis 3 kullanıyorum ama bu sene içerisinde kulaklığım bozuldu. Şuan petrolde vs satılan dandik kulak içi kullanıyorum cs için. Şimdi de geçici olarak (1yıldan fwzla sürebilir) Wraith Sense gibi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Önerir misiniz veya diğer X modeli ile arada çok fark var mı değecek kadar

onun yerine waner sg ii veya truthear gate önerebilirim. waner sg ilk modelini kullandım daha önce. oyun oynamıyorum ancak müzik dinlerim ses kalitesini beğendiğim bir kulaklık

onun yerine waner sg ii veya truthear gate önerebilirim. waner sg ilk modelini kullandım daha önce. oyun oynamıyorum ancak müzik dinlerim ses kalitesini beğendiğim bir kulaklık
Açıkçası ses.kalitesinden ziyade cs de ses kasılabilmesi daha onemli. Muzik vs icin marshall kulakligim mevcut zaten ama bluetooth oldugu icin cs de gecikme cok fazla oluyor ki muzik dinleyecegimde ya televizyonumdan acarimya da monitor hoparlorunden yetiyor kulakliga bile coknadir geciyorum

Açıkçası ses.kalitesinden ziyade cs de ses kasılabilmesi daha onemli. Muzik vs icin marshall kulakligim mevcut zaten ama bluetooth oldugu icin cs de gecikme cok fazla oluyor ki muzik dinleyecegimde ya televizyonumdan acarimya da monitor hoparlorunden yetiyor kulakliga bile coknadir geciyorum
hocam iem ile beraber dac da almanı öneririm. sadece windowsta kullanacaksan apple dongle önerebileceğin en ucuz dac ancak bunu androidde kullanmanı önermem

hocam iem ile beraber dac da almanı öneririm. sadece windowsta kullanacaksan apple dongle önerebileceğin en ucuz dac ancak bunu androidde kullanmanı önermem
Hocam alacgim model direkt type-c versiyonlari zaten mobil icin degil masaustu bilgisayarimda sadece cs oncelikli olarak alacagim dedigim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kalitesi dehil de sesin nereden geldigini daha net belli eden bir iem oneriniz varsa daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,503
Üyeler
185,751
Son üye
Yasin yazıcı
Geri