Wraith Stealth Alev Alıyor 127 derece

kanka termal macul stok fana sürülü bi bakalım test edecem nolcak :( soğutucu düzgün montaj yaptıma eminim
Düzgün montaj yapmamış olabilirsin, yahut stok fanın macunu az gelmiş olabilir. Benim tavsiyem termal macun alman olacaktır, tabii ki klasik olarak Arctic MX-4 2019 önerebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.48 ver dedin verdik ramde.
Yalnız o çok fazla, 1.4V bile fazla sayılabilir.

Düzgün montaj yapmamış olabilirsin, yahut stok fanın macunu az gelmiş olabilir. Benim tavsiyem termal macun alman olacaktır, tabii ki klasik olarak Arctic MX-4 2019 önerebilirim.
zaten macun alacağım bayramdan sonra

Yalnız o çok fazla, 1.4V bile fazla sayılabilir.
rame overlock yaptık işte @RevDeisDou la :D 1.48 ver dedi verdim bende.

Macun kurudu diye tahmin ediyorum ben yeni topladığımda sistemi. 1 2 3 ay önce turboda ısınmıyordu hiç

araba gibi hararet yaptı :D Stok fan :D

@Motionless_IN_White @Rambo_87 alev aldı buralar :D
dostum 100 derece üzerinden gecti anda, zaten sistem kapanir kenlinden.
ama sen bu 127 derece nasil ulastin onu anlamadim.
belki icindeki TPM Sensor airflow durumu ve hotspot durumu olayindan o derece gösterdi.
yinede 127 derece kelime yetmiyor ne desem hahah

127 dereceye nasıl çıktı yahu? Termal macun yerine diş macunu ve çamur mu koydunuz? 3600 işlemcimi stok fan ile 4.25GHz'de kullanıyorum oyunlarda 70'i göremedim, stres testlerinde ise 80'i zor görüyorum...
Seninki stok fan değildir bence. Occt testinde autodayken 95 maks gördüm

Eğer 127 dereceyi görmüş olsaydı yüksek ihtimal şuan itfaiye gelmişti eve.

Turbo boost ile cpb aynı şey mi?

amd işlemciler dayanıklı abi 127 derece bana mısın demiyor
Cehennemde çalışmak için tasarlandı

Son düzenleme:
maşallah maşallah sübhanallah :D 127 derece nedir hocam bizim ocaktan daha sıcak :D

Geri