Wraith Stealth Alev Alıyor 127 derece

zaten macun alacağım bayramdan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rame overlock yaptık işte @RevDeisDou la :D 1.48 ver dedi verdim bende.

Macun kurudu diye tahmin ediyorum ben yeni topladığımda sistemi. 1 2 3 ay önce turboda ısınmıyordu hiç
Şimdi zen mimarisi sağolsun çekirdeğin içinde bellek kontrolcülü yapıda geldiği için 1.48 biraz sıkıntı çıkarabilir evet :D
Ayarları kaydedip testi XMP' de yapsana bi :D

Şimdi zen mimarisi sağolsun çekirdeğin içinde bellek kontrolcülü yapıda geldiği için 1.48 biraz sıkıntı çıkarabilir evet :D
Ayarları kaydedip testi XMP' de yapsana bi :D
he la o zamanlardı nerden bilek :D macun kurumuş

127 Derece ne ? Turbo boost açık gene aynı kapalıda siz siz olun stok fan kullanmayın. İşlemcim Ryzen 5 2600 paranızı biriktirip iyi bir soğutma alıp devam edin. stok fan önermiyorum heleki 3600 işlemcide.Alıntıyı görüntüle
aga 127 dereceye gelene kadar ne çektirdin bu pc ye hava akışı mı sıkıntılı yoksa cpu_fanın mı rpm sı azda dönüyor ?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
macun sipariş edecem :D

@intel pentium gardaşım sen sen ol stok fan önerme heleki amd yle intel MoruQ (!).
Stok fan genelde yeterli ama macun kuruyunca işte böyle yanıyor. :D tabi OC da var sanırım ve macun da alırken direkt T6 ultra al.

Stok fan genelde yeterli ama macun kuruyunca işte böyle yanıyor. :D tabi OC da var sanırım ve macun da alırken direkt T6 ultra al.
öyle yapacam :D Mecbur İyi bi soğutma alıp uçucaz 4Ghz MoruQ

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
O 1.48V çok fazla onu mutlaka düşür

Geri