🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

Başka seçenek yok ki ben aldığım zaman 3500TL ye alınabilecek en mantıklı mouse oydu, alternatfileride pek mantıklı değildi. O noktada işte kumar oluyor. THH bir dünya iş. Ürün daha bana gelmedi, kargoya da verilmedi eğer bu hafta çözemezsem daha fazla uğraşmadan THH'ye başvuracağım
THH 6 ay sürüyor ya. Olabildiğince imkan varsa firma ile düzeltebilmek en mantıklısı. THH artık son çare :D

Son düzenleme:
Bu sitenin adi ürün sattığını görmedim. bütün ürünleri Kalite Standartları üstünde, alınır Bence fiyatı da uygun.

• Hahaha
Reaksiyonlar: frqn
mousepad bozulacak mal değil ama ben yine de şu konuyu buraya bırakayım

Vallahi benim de değişim sürecim 4 günde bitti. 3-4 kere aradılar ilgilendiler, şimdi bana mı inanmalılar bu konuyu Açana mı? İkimiz de Yabancıyız.

biri bir şey yaşadı ya artık önüne gelen atar bunu teknoloji işi şans işi diyoruz her zaman. ben kendim dahil olmak üzere sülaleme wraithten 50 tane ürün aldırmışımdır 1 kişi bile şikayetçi değil. veya birinin bile ürünü bozuk çıkmadı. olur yaşanabilir attığın konudaki arkadaşa adamlar yeni ürün yollamış yine sorun çıkmış sıfır kapalı kutu ürün adamlar içini bilmiyor ki birde belki alan arkadaş bozmuş olabilir adamlar her seferinde yeni ürün yollasa batar.
ben almayın demedim çok seviyorsan ve ihtiyacın varsa alırsın ayrıca mousepad bozulcak ürün değil diye de belirttim.

aldım inş çay falan lekesi olmaz beyaz almıştım başka bir marka leke tuttu

mousepadlar arasındaki fark ne? adı neden değişik bilen var mı?

Vallahi benim de değişim sürecim 4 günde bitti. 3-4 kere aradılar ilgilendiler, şimdi bana mı inanmalılar bu konuyu Açana mı? İkimiz de Yabancıyız.
Yalan söylediğini düşünmüyorum, o arkadaşında yalan söylediğini düşünmüyorum. Birebir aynı servise laptop yolladım garantiye (smsinfo).
Bir laptopumda anakart değiştiler hiçbir sorun yaşamadım, diğer 2 laptopumda sorun yaşadım (bitanesine serviste takla attırmışlar falan) :D Yani aynı firmada o an kimle muhattap olduğunuz, karşınızdakinin ruh hali falan çok değişiyor garanti süreci. Sadece wraith'te biraz fazla şikayet var. Mesela gaming gen'de çok sorunlu deniyor, ben sorun yaşamadım. Ama yaşadığını söyleyen çok var vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Bekledim bekledim gelmedi daha iyisini buldum galiba 😅

Geri