Neler Yeni

X-raypad obsidian skatez stok

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyfullah
Dış halkayı değilde içindeki dot’u kullanırsanız belki farklı bir sonuç alabilir siniz
Tam tersine içini çıkartıp sadece çemberi kullanılmıyor mu ? Yabancıların mouse incelemelerinde hep öyle gördüm zaten donut olmasının da mantığı budur diye düşünüyorum.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Hakkı Demir
Tam tersine içini çıkartıp sadece çemberi kullanılmıyor mu ? Yabancıların mouse incelemelerinde hep öyle gördüm zaten donut olmasının da mantığı budur diye düşünüyorum.
hocam dış kısım daha yüksek olduğu için orta kısım zaten sürtmüyor. Sadece dış kısmı kullansam yine aynı şey olmayacak mı? Anlamadım ben de niye böyle bir his var sanki bi metal parça var da mouse padi çiziyormuş gibi.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyfullah
hocam dış kısım daha yüksek olduğu için orta kısım zaten sürtmüyor. Sadece dış kısmı kullansam yine aynı şey olmayacak mı? Anlamadım ben de niye böyle bir his var sanki bi metal parça var da mouse padi çiziyormuş gibi.
Skatezin biraz çizilmesi gerekiyordur belki de 2 3 gün kullanıp tekrar değerlendir bence , ortadaki kısım hafiflesin diye çıkarılıyor sürtmesinden değil

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Hakkı Demir
@SEmrey @seyfx dostlar iç kısmı denedim çok kötü oldu. Dış kısım en iyi olanıydı fakat yine de hissiyat var. Sanırım skatez kötü

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
talihsizlik olmuş hocam. sizin yorumlardan sonra gittim Wraith Hoverpad V2 siparişi verdim ben. hiç yoktan ptfe falan iş görür

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Hakkı Demir
talihsizlik olmuş hocam. sizin yorumlardan sonra gittim Wraith Hoverpad V2 siparişi verdim ben. hiç yoktan ptfe falan iş görür
razer deathadder v2 kullanıyordum. Wraithin hoverpadlerini kullanıyordum onlar iyi. Ama benim aldığımda bi gariplik var sanırım. Swawcow'un scyrox v6 videosunda obsidian air donut skatez takmıştı mousea. Spirit of aim pro modelinde faresi 3-4 tur spin atmıştı. Bende spirit of aim var bu skatezlerle 1 tur atıyor

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
razer deathadder v2 kullanıyordum. Wraithin hoverpadlerini kullanıyordum onlar iyi. Ama benim aldığımda bi gariplik var sanırım. Swawcow'un scyrox v6 videosunda obsidian air donut skatez takmıştı mousea. Spirit of aim pro modelinde faresi 3-4 tur spin atmıştı. Bende spirit of aim var bu skatezlerle 1 tur atıyor
hocam wraith'e ulaştın mı bu konuyla ilgili belki bu parti mallar sıkıntılıdır?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Emre
@SEmrey @seyfx dostlar iç kısmı denedim çok kötü oldu. Dış kısım en iyi olanıydı fakat yine de hissiyat var. Sanırım skatez kötü
Hocam skatez değilde mouse pad den alakalı olabileceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela hocam sizde ki soa hybrid model mi yoksa speed mi? Onla alakalı olabilir swar’ın kullandığı speed model olabilir

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Hakkı Demir
Hocam skatez değilde mouse pad den alakalı olabileceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela hocam sizde ki soa hybrid model mi yoksa speed mi? Onla alakalı olabilir swar’ın kullandığı speed model olabilir
speed hocam benim model de. Videodan da swar'ın kullandığının da speed olduğu belli oluyor

dün mouse pad'i temizledim. Şimdi kuruduktan sonra denedim öncekine göre bi tık daha hızlı oldu fakat hâlâ videolardaki kadar hızlı değil ve sürtünme hissi var.

Top Bottom