🔥İndirim Xbox Controller Naysla 1674TL

Amazon indirimleri bekleyin yine çıkar 1 haftaya trendyoldan ne kadar elektronik ürün aldıysam çoğu bozuk çıktı geçen günde vardı indirim ama güzel mi değil mi bilgim olmadığı için almamıştım bir sonrakine alıcam herkes almayı düşünüyor

Amazon indirimleri bekleyin yine çıkar 1 haftaya trendyoldan ne kadar elektronik ürün aldıysam çoğu bozuk çıktı geçen günde vardı indirim ama güzel mi değil mi bilgim olmadığı için almamıştım bir sonrakine alıcam herkes almayı düşünüyor
dün indirimdeydi aslında almak istedim ama pembe ve yeşil renklerini hiç beğenmedim

Böyle bir video var üzülmeyin sonra. Artık ne Microsoft sahip çıkıyor ne Apple

Ben hala bilmiyorum gamepad alınır mı güzel olduğunu bilseydim alırdım yeşil olanı güzel halo oynuyorum uyumlu olurdu :)
odamda pc sistemim vb herşeyim siyah ve beyazlar o renkler sırıtır diye almadım ama şimdi birdaha indirime düşmez korkusu var

1696101187098.png

verilen cevaba ne demeli :D

anlık heveslendim parayı karta yükledim içimde kaldı ya güvenemedik :(
Amazonu bekle bence, trendyol satıcılarına bulaşılmaz aksi bir durumda tek muhattabın çağrı merkezi temsilcisi ;)

Microsoft global garanti var diye biliyorum bende de var çünkü 9. nesil. Seri noyu yazıyorsun garanti başlıyor, ilgileniyorlar da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,710
Üyeler
190,793
Son üye
rebelleous
Geri