Amazon indirimleri bekleyin yine çıkar 1 haftaya trendyoldan ne kadar elektronik ürün aldıysam çoğu bozuk çıktı geçen günde vardı indirim ama güzel mi değil mi bilgim olmadığı için almamıştım bir sonrakine alıcam herkes almayı düşünüyor
Ben de almicam ya satıcı güven vermeditam sipariş geçecektim hocam, almasam mı korktum şimdi.
dün indirimdeydi aslında almak istedim ama pembe ve yeşil renklerini hiç beğenmedimAmazon indirimleri bekleyin yine çıkar 1 haftaya trendyoldan ne kadar elektronik ürün aldıysam çoğu bozuk çıktı geçen günde vardı indirim ama güzel mi değil mi bilgim olmadığı için almamıştım bir sonrakine alıcam herkes almayı düşünüyor
Ben hala bilmiyorum gamepad alınır mı güzel olduğunu bilseydim alırdım yeşil olanı güzel halo oynuyorum uyumlu olurdudün indirimdeydi aslında almak istedim ama pembe ve yeşil renklerini hiç beğenmedim
odamda pc sistemim vb herşeyim siyah ve beyazlar o renkler sırıtır diye almadım ama şimdi birdaha indirime düşmez korkusu varBen hala bilmiyorum gamepad alınır mı güzel olduğunu bilseydim alırdım yeşil olanı güzel halo oynuyorum uyumlu olurdu![]()
Pembe veya yeşil iyidir ya renk katar beyazların arasında parlar hem kaybolmazodamda pc sistemim vb herşeyim siyah ve beyazlar o renkler sırıtır diye almadım ama şimdi birdaha indirime düşmez korkusu var
Ürünün ne güzel arkasındalar öyle
anlık heveslendim parayı karta yükledim içimde kaldı ya güvenemedikÜrünün ne güzel arkasındalar öyle
Amazonu bekle bence, trendyol satıcılarına bulaşılmaz aksi bir durumda tek muhattabın çağrı merkezi temsilcisianlık heveslendim parayı karta yükledim içimde kaldı ya güvenemedik![]()
Amazondan pembiş olana yapışma zamanıydı da kaçırdık..anlık heveslendim parayı karta yükledim içimde kaldı ya güvenemedik![]()