Ultimate üyeliğin sunduğu avantajlar var oyuniçi hediye ve aylık oyun şeklinde. Ama bu kütüphane seni memnun etmediyse o hediyeler hiç memnun etmez hocam.Steam ve EA Play kullanıyorum.
Xbox Game Pass Games Library | Xbox
Explore the Game Pass library and play hundreds of games.www.xbox.com
Bu listedeki oyunlara baktım ve sunulan oyunların çoğu bende zaten var. Oyunlar dışında (Amazon Prime gibi) oyuniçi hediyeler falan oluyor mu? Gereksiz geldi bana şu haliyle çünkü.
Bak bu oyunlar iyimiş işte. Starfield, Payday 3, Hellblade II falan bayağı aklıma girdi. Bunu bir arkadaşa karne hediyesi olarak alsam, sadece 1-2 oyun oynamak için arada ben girsem sorun olur mu? Steam'de mesela benim oynamadığım zamanda oyunlarımı family sharingle oynayan arkadaşlar var. O yüzden bir oyunu satın alırken X de oynar düşüncesiyle kesenin ağzını açıyoruz. Ben de bazen sevmediğim oyun şirketlerine (Activision, Konami vs.) para kazandırmamak için arkadaşlardan otlanıyorum.Ultimate üyeliğin sunduğu avantajlar var oyuniçi hediye ve aylık oyun şeklinde. Ama bu kütüphane seni memnun etmediyse o hediyeler hiç memnun etmez hocam.
Belki bu, yeniden düşünmene yardımcı olabilir
Alıntıyı görüntüle
Bir tane aaa oyuna vereceğin parayla 3 yıl koskoca kütüphaneye erişim sağlayabilmek bence çok iyi bir hizmet.
hiçbir sorun olmaz hocam. yani sizin bahsettiğiniz gibi olmasında sorun olmaz, hotmailin şifresini paylaşmak ve aynı anda oynayamamak hariç.Bak bu oyunlar iyimiş işte. Starfield, Payday 3, Hellblade II falan bayağı aklıma girdi. Bunu bir arkadaşa karne hediyesi olarak alsam, sadece 1-2 oyun oynamak için arada ben girsem sorun olur mu? Steam'de mesela benim oynamadığım zamanda oyunlarımı family sharingle oynayan arkadaşlar var. O yüzden bir oyunu satın alırken X de oynar düşüncesiyle kesenin ağzını açıyoruz. Ben de bazen sevmediğim oyun şirketlerine (Activision, Konami vs.) para kazandırmamak için arkadaşlardan otlanıyorum.
Tek ilgimi çeken oyun CS 2, sanırım ben GamePass yerine direkt CS 2 yi alacağımUltimate üyeliğin sunduğu avantajlar var oyuniçi hediye ve aylık oyun şeklinde. Ama bu kütüphane seni memnun etmediyse o hediyeler hiç memnun etmez hocam.
Belki bu, yeniden düşünmene yardımcı olabilir
Alıntıyı görüntüle
Bir tane aaa oyuna vereceğin parayla 3 yıl koskoca kütüphaneye erişim sağlayabilmek bence çok iyi bir hizmet.
daha iyi anlayabilmeniz için görsel koyuyorum naysta 2 kere 30tlık abone alımı gözükürken microsoftta 1 kere gözüküyor.beyler şimdi 4x3 aylık aldıktan sonra pc için 12x1 işlemine geçtim. 30 tllık olanı ilk kez aldıktan sonra uzatma hatası verdi, biraz bekledikten sonra 2.yi aldım ama aboneliklerime geldiğimde sürenin uzamandığını farkettim ne yapmaylıyım ? live gold ve 30 tllık olan aynı anda gözükmüyor en son ültimate alınca süre uzuyor olabilir mi? biri yardımcı olursa sevinirim.