Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

blue52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer
bir aylık alabiliyorum. 3 aylık seçeneği çıkmıyor neden acaba ?

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Steam ve EA Play kullanıyorum.

Bu listedeki oyunlara baktım ve sunulan oyunların çoğu bende zaten var. Oyunlar dışında (Amazon Prime gibi) oyuniçi hediyeler falan oluyor mu? Gereksiz geldi bana şu haliyle çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
murat
Steam ve EA Play kullanıyorum.

Bu listedeki oyunlara baktım ve sunulan oyunların çoğu bende zaten var. Oyunlar dışında (Amazon Prime gibi) oyuniçi hediyeler falan oluyor mu? Gereksiz geldi bana şu haliyle çünkü.
Ultimate üyeliğin sunduğu avantajlar var oyuniçi hediye ve aylık oyun şeklinde. Ama bu kütüphane seni memnun etmediyse o hediyeler hiç memnun etmez hocam.

Belki bu, yeniden düşünmene yardımcı olabilir
20230624_135508.jpg

Bir tane aaa oyuna vereceğin parayla 3 yıl koskoca kütüphaneye erişim sağlayabilmek bence çok iyi bir hizmet.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Ultimate üyeliğin sunduğu avantajlar var oyuniçi hediye ve aylık oyun şeklinde. Ama bu kütüphane seni memnun etmediyse o hediyeler hiç memnun etmez hocam.

Alıntıyı görüntüle

Bir tane aaa oyuna vereceğin parayla 3 yıl koskoca kütüphaneye erişim sağlayabilmek bence çok iyi bir hizmet.
Bak bu oyunlar iyimiş işte. Starfield, Payday 3, Hellblade II falan bayağı aklıma girdi. Bunu bir arkadaşa karne hediyesi olarak alsam, sadece 1-2 oyun oynamak için arada ben girsem sorun olur mu? Steam'de mesela benim oynamadığım zamanda oyunlarımı family sharingle oynayan arkadaşlar var. O yüzden bir oyunu satın alırken X de oynar düşüncesiyle kesenin ağzını açıyoruz. Ben de bazen sevmediğim oyun şirketlerine (Activision, Konami vs.) para kazandırmamak için arkadaşlardan otlanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Barış
yeni aldım sorunsuz oldu
3 ay 4x alıp
düz 7 ay olunca ilk naysın limiti doluyor cashback bilginize

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
murat
Bak bu oyunlar iyimiş işte. Starfield, Payday 3, Hellblade II falan bayağı aklıma girdi. Bunu bir arkadaşa karne hediyesi olarak alsam, sadece 1-2 oyun oynamak için arada ben girsem sorun olur mu? Steam'de mesela benim oynamadığım zamanda oyunlarımı family sharingle oynayan arkadaşlar var. O yüzden bir oyunu satın alırken X de oynar düşüncesiyle kesenin ağzını açıyoruz. Ben de bazen sevmediğim oyun şirketlerine (Activision, Konami vs.) para kazandırmamak için arkadaşlardan otlanıyorum.
hiçbir sorun olmaz hocam. yani sizin bahsettiğiniz gibi olmasında sorun olmaz, hotmailin şifresini paylaşmak ve aynı anda oynayamamak hariç.

hatta ilaveten ultimate üyelik aldığınızda o üyeliğin kardeşlik özelliği vardır. p1, p2 mantığı ile aktif ediliyor. 1 konsol + 1 pc veya 1 konsol + 1 konsol şeklinde. kardeşlik yaparsanız aynı anda hatta karşılıklı falan bile oynayabilirsiniz kütüphanedeki oyunları. nasıl yapıldığının anlatıldığı video ve forumlar var uzun uzun yazmayayım şimdi ama temelde siz pcdesiniz, bir tane de xbox'ı olan arkadaşınız var diyelim, bu üyeliği birlikte kullanıp kişi başına düşen masrafınızı kısabilirsiniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle

Tek ilgimi çeken oyun CS 2, sanırım ben GamePass yerine direkt CS 2 yi alacağım 😀

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ziraat kredi kartıyla yaptım sorunsuz sıkıntısız yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kolay gelsin hayırlı olsun

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Screenshot_2023-06-25-02-09-47-364_com.android.chrome.jpg
zor oldu ama oldu

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
beyler şimdi 4x3 aylık aldıktan sonra pc için 12x1 işlemine geçtim. 30 tllık olanı ilk kez aldıktan sonra uzatma hatası verdi, biraz bekledikten sonra 2.yi aldım ama aboneliklerime geldiğimde sürenin uzamandığını farkettim ne yapmaylıyım ? live gold ve 30 tllık olan aynı anda gözükmüyor en son ültimate alınca süre uzuyor olabilir mi? biri yardımcı olursa sevinirim.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
4x3 üstüne 3x1 üstüne ultimate mantıklı mı seneye yaz da oynayak gardaş

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
beyler şimdi 4x3 aylık aldıktan sonra pc için 12x1 işlemine geçtim. 30 tllık olanı ilk kez aldıktan sonra uzatma hatası verdi, biraz bekledikten sonra 2.yi aldım ama aboneliklerime geldiğimde sürenin uzamandığını farkettim ne yapmaylıyım ? live gold ve 30 tllık olan aynı anda gözükmüyor en son ültimate alınca süre uzuyor olabilir mi? biri yardımcı olursa sevinirim.
daha iyi anlayabilmeniz için görsel koyuyorum naysta 2 kere 30tlık abone alımı gözükürken microsoftta 1 kere gözüküyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-06-25 at 17.49.34.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-25 at 17.49.34.jpeg
    90.8 KB · Hit: 65
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    4.3 KB · Hit: 64
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099