BixiBlake
80+ Silver
Dahası
Kanka bu yıl sınava odaklandim o yüzden almiyorumKanka bir daha zam gelmeden almaya bak bence
Kanka bu yıl sınava odaklandim o yüzden almiyorumKanka bir daha zam gelmeden almaya bak bence
Anladım kankaKanka bu yıl sınava odaklandim o yüzden almiyorum
800 lira vermek bana kalırsa çok saçmaFmye 800 lira vermemek için tek bir sebebim vardı o da zam yedi.
3 yıllık alabiliyorsunuz diye biliyorumŞu noktada en mantıklı yöntem nedir. Help vakit dolmadan alalım diyoruz tekrar soruyorum.
Elimizde 2 aylık ultimate süresi kaldı.
Uzun vadeli uzatmak istiyorum. Arkadaşım xbox tan bende pc den oynuyorum. Oyuzden ultimate lazım. Biz bu aylık üyeliği kaç kere alabiliyoruz?
12 defa aylık alabiliyor muyuz mesela?
Su noktada gold kodları kullansak ne gibi sorun yaşarız?
12aylik gold alsak üstüne eklesek? Oluyor mu veya kodu şimdi alsak. Mesela ocak ayında aktif edebiliyor muyuz?
Desene naneyi yedik.Dostlar maalesef ki Xbox game passe tekrardan zam gelme olasılığı çok yüksek yıllık alacaklar acele etsin
Xbox Game Pass için üzen açıklama: Yeni zam yolda!
Microsoft Gaming Yöneticisi, Xbox Game Pass servisinin fiyatı için gelecekte zam gelebileceğine dair bir söylemde bulundu.shiftdelete.net
Evet arkadaş bundan önce size iddia olduğunu söylemiştim ama şu anda işler ciddiye bindi geçmiş olsun
Valla hepsiburadada var. 1 yıllık gold 778 tl mi ne üstüne bi gamepass çakarsan 1k ya falan gelir yaklasık 1 yıllık. 3 yıllık yaparsan aylık 70tlye geliyor.Yıllık nasıl alınıyor bilgisi olan var mı? Sadece bilgisayar için kullanacağım
itemsatış.Valla hepsiburadada var. 1 yıllık gold 778 TL mi ne üstüne bi gamepass çakarsan 1k ya falan gelir yaklasık 1 yıllık. 3 yıllık yaparsan aylık 70tlye geliyor.
Daha ucuza bi yolu varsa söyleyin lütfen
Hocam gold yeterli değil miValla hepsiburadada var. 1 yıllık gold 778 TL mi ne üstüne bi gamepass çakarsan 1k ya falan gelir yaklasık 1 yıllık. 3 yıllık yaparsan aylık 70tlye geliyor.
Daha ucuza bi yolu varsa söyleyin lütfen