xbox turkiyenin disburatorüBu nethouse nasıl beyler güvenilir mi? Garanti durumunda
Çok kararsız kaldım bende bir tane var ikinci olarak almak istiyorum ilki herhangi bir sorun çıkarmamıştı
xbox turkiyenin disburatorüBu nethouse nasıl beyler güvenilir mi? Garanti durumunda
steam ve sony oyunlarında sorunsuz çalışıyor fakat eski oyunlarda sadece xbox desteği varsa dsx veya ds4windows ile xbox gibi tanıtmanız lazım.Bu paralara çıkınca dualsense almak daha mantıklı artık pcde sorunsuz çalışıyor diyor kullananlar
Ben de bir sure bakıyorum da 9. Nesil artık mantıklı gelmiyor. Ya dualsense ya da Cylone 2 de cok iyi alternatif bu fiyatlarda.pc için alacaksanız hall effect alın bence herkese denk gelmeyebilir ama sapıtıyor bir süre sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steam ve sony oyunlarında sorunsuz çalışıyor fakat eski oyunlarda sadece xbox desteği varsa dsx veya ds4windows ile xbox gibi tanıtmanız lazım.
Hocam pcde durumu nasilvalla geçenlerde bende gamepad almak istedim yıllardan beri dual4 kullanıyordum başka bir şeye alışamam diye gittim dual5 aldım 4k ya gamingenden 470 lirada cashback aldım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama dual5 çok hoşuma gitti güncel kullanıyorum
hocam pc için aldım nerdeyse her oyunda kullanıyorum, forza, fifa ve ruined king de kullanılıyor rahat rahat pahalı falan ama kaliteli aldığıma pişman değilimHocam pcde durumu nasil