Neler Yeni

Xbox Gamepad + Şarj Kiti 3500 TL

Bu paralara çıkınca dualsense almak daha mantıklı artık pcde sorunsuz çalışıyor diyor kullananlar

pc için alacaksanız hall effect alın bence herkese denk gelmeyebilir ama sapıtıyor bir süre sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paralara çıkınca dualsense almak daha mantıklı artık pcde sorunsuz çalışıyor diyor kullananlar
steam ve sony oyunlarında sorunsuz çalışıyor fakat eski oyunlarda sadece xbox desteği varsa dsx veya ds4windows ile xbox gibi tanıtmanız lazım.

pc için alacaksanız hall effect alın bence herkese denk gelmeyebilir ama sapıtıyor bir süre sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam ve sony oyunlarında sorunsuz çalışıyor fakat eski oyunlarda sadece xbox desteği varsa dsx veya ds4windows ile xbox gibi tanıtmanız lazım.
Ben de bir sure bakıyorum da 9. Nesil artık mantıklı gelmiyor. Ya dualsense ya da Cylone 2 de cok iyi alternatif bu fiyatlarda.

valla geçenlerde bende gamepad almak istedim yıllardan beri dual4 kullanıyordum başka bir şeye alışamam diye gittim dual5 aldım 4k ya gamingenden 470 lirada cashback aldım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama dual5 çok hoşuma gitti güncel kullanıyorum

Çok iyi fiyat. Geçen ay kontrolcuyu NetHouse'den aldım. Güvenilir satıcı fiyatı da gayet iyi

valla geçenlerde bende gamepad almak istedim yıllardan beri dual4 kullanıyordum başka bir şeye alışamam diye gittim dual5 aldım 4k ya gamingenden 470 lirada cashback aldım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama dual5 çok hoşuma gitti güncel kullanıyorum
Hocam pcde durumu nasil

Konsol sandım geldim

Hocam pcde durumu nasil
hocam pc için aldım nerdeyse her oyunda kullanıyorum, forza, fifa ve ruined king de kullanılıyor rahat rahat pahalı falan ama kaliteli aldığıma pişman değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,199
Üyeler
173,148
Son üye
pameria
Geri