Xbox one s Vs PlayStation 4

Ps4 vs Xbox one s

• Xbox

Oylar: 5 27.8%
  • PlayStation

Oylar: 13 72.2%

• Oy kullanan toplam üye
    18
xbox yaptım ama artık ps4 de de aylık uyelık sistemi var

güçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.

güçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.
Güçlü bir sistemim yok o yüzden konsol almaya karar verdim ama hangisini alsam ona karar veremedim

Güçlü bir sistemim yok o yüzden konsol almaya karar verdim ama hangisini alsam ona karar veremedim
Hocam dün PS konsollarına da gamepass gibi sistem çıktı. O yüzden onu araştırın ona göre kararınızı verin

hocam şöyle söyleyim gamepass ne kadar iyi de olsa hala ps özel oyunlarına yetişememiş durumda. Spiderman olsun god of war olsun vs vs. O yüzden tavsiyem ps4 olur ama bütçeniz yoksa xbox da üzmez.

1 ayda mı biter? Oyun kütüphanesine bakıp birdaha gel. Gamepass i ona katlar.

Benim önerim ps4 çünkü artık aylık üyelik sistemi geldi. Ne kadar gamepassdan daha pahalı bir fiyat olsada oyunlar muhteşem. Gamepass'a da oyun geliyor ama bu kadar kaliteli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
'Berk
Geri