Neler Yeni

Xbox one s Vs PlayStation 4

Ps4 vs Xbox one s

• Xbox

Oylar: 5 27.8%
  • PlayStation

Oylar: 13 72.2%

• Oy kullanan toplam üye
    18

SadeceSeyf

80+ Gold
xbox yaptım ama artık ps4 de de aylık uyelık sistemi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
güçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.
Güçlü bir sistemim yok o yüzden konsol almaya karar verdim ama hangisini alsam ona karar veremedim

SadeceSeyf

80+ Gold
Güçlü bir sistemim yok o yüzden konsol almaya karar verdim ama hangisini alsam ona karar veremedim
Hocam dün PS konsollarına da gamepass gibi sistem çıktı. O yüzden onu araştırın ona göre kararınızı verin

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
hocam şöyle söyleyim gamepass ne kadar iyi de olsa hala ps özel oyunlarına yetişememiş durumda. Spiderman olsun god of war olsun vs vs. O yüzden tavsiyem ps4 olur ama bütçeniz yoksa xbox da üzmez.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
1 ayda mı biter? Oyun kütüphanesine bakıp birdaha gel. Gamepass i ona katlar.

SadeceSeyf

80+ Gold
Benim önerim ps4 çünkü artık aylık üyelik sistemi geldi. Ne kadar gamepassdan daha pahalı bir fiyat olsada oyunlar muhteşem. Gamepass'a da oyun geliyor ama bu kadar kaliteli değil

Top Bottom