PlayStation kesinlikle aylık abonelik sayesinde daha mantıklı.
Gamepass oyunları daha cazip geldiği için bu konuyu açtım sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedimxbox yaptım ama artık ps4 de de aylık uyelık sistemi var
Güçlü bir sistemim yok o yüzden konsol almaya karar verdim ama hangisini alsam ona karar veremedimgüçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.
Hocam dün PS konsollarına da gamepass gibi sistem çıktı. O yüzden onu araştırın ona göre kararınızı verinGüçlü bir sistemim yok o yüzden konsol almaya karar verdim ama hangisini alsam ona karar veremedim
1 ayda mı biter? Oyun kütüphanesine bakıp birdaha gel. Gamepass i ona katlar.güçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.
Kanka adam zaten bütçesi olsa series s yazarXbox series S.
gamepass i katlar mı peki1 ayda mı biter? Oyun kütüphanesine bakıp birdaha gel. Gamepass i ona katlar.