Xbox paramı geri vermedi

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
990
Yanlışlıkla Xbox üzerinden RDR2 aldım ve iade ettim iadesi resimdeki gibi onaylanmış gözüküyordu geri yatar diye hiç bakmadım ama para geri yatmamış oyunda hala kütüphanede 9 gün olmuş
,
Ekran görüntüsü 2024-01-18 003918.png

Geç iade geliyor bende game passi yanlışlıkla iade etmistim baya geç geldi para
Benle aynı anda forumdan bir arkadaş daha almıştı onun parası direkt geri gelmişti ondan ben bi xbox ile iletişime geçmeye çalışayım bari yanıt için teşekkürler.

Benle aynı anda forumdan bir arkadaş daha almıştı onun parası direkt geri gelmişti ondan ben bi xbox ile iletişime geçmeye çalışayım bari yanıt için teşekkürler.
Normalde geç yatırırlar knks arkadaşın sansına öyle gelmiş yurt dışı şirketi olduğundan ibraz süreçleri 20+ iş günlerini bulabiliyor bazen

Normalde geç yatırırlar knks arkadaşın sansına öyle gelmiş yurt dışı şirketi olduğundan ibraz süreçleri 20+ iş günlerini bulabiliyor bazen
Teşekkürler o zaman bi 10 gün fln daha bekliyeyim zaten kabul etmişler yatırırlar herhalde bi ara

Teşekkürler o zaman bi 10 gün fln daha bekliyeyim zaten kabul etmişler yatırırlar herhalde bi ara
halkbank atmsine param sıkıştığında 23 gün bekledim ben sırf atm istanbula bağlı ters ibraz cart curt diye (sıkışan parada 400 tl )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,462
Üyeler
197,482
Son üye
Aurai
Geri