Xbox Series S hakkında sorum

Ryphex

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
959
arkadaşlar seris s almayı düşünüyorum ama aklımda şöyle bir sorun var online oyunlar oynamak için para vermemiz gerekiyor mu ps4 de öyleydi o yüzden soruyorum bu arada game pass in 30 tl lik olanını alacağım

Yanlış Bilgilendirme
Hayır extra bir para vermiyorsun, 30₺'ye Game Pass al bak yoluna mis

arkadaşlar seris s almayı düşünüyorum ama aklımda şöyle bir sorun var online oyunlar oynamak için para vermemiz gerekiyor mu ps4 de öyleydi o yüzden soruyorum bu arada game pass in 30 TL lik olanını alacağım
Paralı oyunlarda gerekli. Ücretsizlerde gereksiz.

arkadaşlar seris s almayı düşünüyorum ama aklımda şöyle bir sorun var online oyunlar oynamak için para vermemiz gerekiyor mu ps4 de öyleydi o yüzden soruyorum bu arada game pass in 30 TL lik olanını alacağım
Onlinede fortnite gibi ücretsiz oyunlarda online bedava para vermiyosun ancak bir Forza açarsan sana live gold lazım ki hem game pass hem online xboxtaki adıyla live gold lazım bunun için en uygun çözüm game pass ultimate

Onlinede fortnite gibi ücretsiz oyunlarda online bedava para vermiyosun ancak bir Forza açarsan sana live gold lazım ki hem game pass hem online xboxtaki adıyla live gold lazım bunun için en uygun çözüm game pass ultimate
ama forza pass ile geliyor

Tamam da 30 TL olanı alırsan online olmaz 45 TL olan ultimateyi alırsan olur 45 TL pass teki live gold o yüzden var
teşekkür ederim bir de şey sorecağım live gold da veren oyunlar kalıcı mı yoksa iptal edince gidiyor mu ?

Hayır extra bir para vermiyorsun, 30₺'ye Game Pass al bak yoluna mis
Online bir oyun oynamak istiyorsan veriyorsun. GamePass oyunlarının da paralı olduğunu düşünürsek yanlış bilgilendirme.
(Örnek = Rainbow Six Siege)

Online bir oyun oynamak istiyorsan veriyorsun. GamePass oyunlarının da paralı olduğunu düşünürsek yanlış bilgilendirme.
(Örnek = Rainbow Six Siege)
aynen ama fortnite gibi ücretsiz oyunlara ücretsiz online desteği geldi diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri