ÖrdekAbi
80+ Silver
selamlar arkadaşlar şuannki bilgisayarım xeon x5690 16gb ram gtx 1070 arkadaşlar bu pc ile piyasadaki bütün oyunları 1080p de oynayabilirim bakarsanız ben xbox series x alma kararı verdim ama baktımki xboxa özel çıkacak bütün oyunlar pc yede yarın hemen geliyor örneğin xbox a özel olmayan bir oyun diyelim assasins creed vallhalla bu oyun xboxda 4k 60 kare çalışıyor oyun xboxda 600 tl ben buna para vermeden pc de örnek bir siteden korsan bir şekilde indirebilirim ve rahatlıkla oynayabilirim sonra dedimki ben bir gamepad alsam xboxla aynı havayı alacagım zaten? dedim yani sizcede öyle değilmi hikaye tarzlı bütün oyunlar kırılıyor çoğu yani kırılmasa bile para verip bide gamepad alıp hafif masrafla xbox tadı alabilirim sizcede öyle değilmi ama ileri dönük olarak bakarsak benim pc 2 yıl sonra yavaşlamaya kasmaya başlayacak tabii ki upgrade isteyecek ama xboxda böyle bir şey olmayacak vede xboxda 4k bir şekilde oynayacagım yani sonuç olarak siz benim yerimde olsanız napardınız ben karar veremedim gidip gamepad alıp 1080p 3 yıl boyunca korsan oyunmu oynamalıyım yoksa xbox alıp 5 yıl kafa rahat bir şekilde takılmalımıyım karar veremedim önerilerinizi bekliyorum