Neler Yeni

Xbox series x mi alsam yoksa kol alıp pcdenmi oynasam

ÖrdekAbi

80+ Silver
selamlar arkadaşlar şuannki bilgisayarım xeon x5690 16gb ram gtx 1070 arkadaşlar bu pc ile piyasadaki bütün oyunları 1080p de oynayabilirim bakarsanız ben xbox series x alma kararı verdim ama baktımki xboxa özel çıkacak bütün oyunlar pc yede yarın hemen geliyor örneğin xbox a özel olmayan bir oyun diyelim assasins creed vallhalla bu oyun xboxda 4k 60 kare çalışıyor oyun xboxda 600 tl ben buna para vermeden pc de örnek bir siteden korsan bir şekilde indirebilirim ve rahatlıkla oynayabilirim sonra dedimki ben bir gamepad alsam xboxla aynı havayı alacagım zaten? dedim yani sizcede öyle değilmi hikaye tarzlı bütün oyunlar kırılıyor çoğu yani kırılmasa bile para verip bide gamepad alıp hafif masrafla xbox tadı alabilirim sizcede öyle değilmi ama ileri dönük olarak bakarsak benim pc 2 yıl sonra yavaşlamaya kasmaya başlayacak tabii ki upgrade isteyecek ama xboxda böyle bir şey olmayacak vede xboxda 4k bir şekilde oynayacagım yani sonuç olarak siz benim yerimde olsanız napardınız ben karar veremedim gidip gamepad alıp 1080p 3 yıl boyunca korsan oyunmu oynamalıyım yoksa xbox alıp 5 yıl kafa rahat bir şekilde takılmalımıyım karar veremedim önerilerinizi bekliyorum

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
selamlar arkadaşlar şuannki bilgisayarım xeon x5690 16gb ram gtx 1070 arkadaşlar bu pc ile piyasadaki bütün oyunları 1080p de oynayabilirim bakarsanız ben xbox series x alma kararı verdim ama baktımki xboxa özel çıkacak bütün oyunlar pc yede yarın hemen geliyor örneğin xbox a özel olmayan bir oyun diyelim assasins creed vallhalla bu oyun xboxda 4k 60 kare çalışıyor oyun xboxda 600 TL ben buna para vermeden pc de örnek bir siteden korsan bir şekilde indirebilirim ve rahatlıkla oynayabilirim sonra dedimki ben bir gamepad alsam xboxla aynı havayı alacagım zaten? dedim yani sizcede öyle değilmi hikaye tarzlı bütün oyunlar kırılıyor çoğu yani kırılmasa bile para verip bide gamepad alıp hafif masrafla xbox tadı alabilirim sizcede öyle değilmi ama ileri dönük olarak bakarsak benim pc 2 yıl sonra yavaşlamaya kasmaya başlayacak tabii ki upgrade isteyecek ama xboxda böyle bir şey olmayacak vede xboxda 4k bir şekilde oynayacagım yani sonuç olarak siz benim yerimde olsanız napardınız ben karar veremedim gidip gamepad alıp 1080p 3 yıl boyunca korsan oyunmu oynamalıyım yoksa xbox alıp 5 yıl kafa rahat bir şekilde takılmalımıyım karar veremedim önerilerinizi bekliyorum
Reis xbox vericegin parayla mesela 1070 satip uzerine para koyup daha guncel birseyde ala bilirsin kol zaten alirsin. 4k 60 fps veriyorda reis evde 4k tv varmi

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis xbox vericegin parayla mesela 1070 satip uzerine para koyup daha guncel birseyde ala bilirsin kol zaten alirsin. 4k 60 fps veriyorda reis evde 4k tv varmi
var 4 k tv reis 1070 satıp dediğin şeyi yapabilirim evet ama hocam benimde bir pc ihtiyacım oluyor kardeşim bazen valorant fln oynuyor

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
var 4 k tv reis 1070 satıp dediğin şeyi yapabilirim evet ama hocam benimde bir pc ihtiyacım oluyor kardeşim bazen valorant fln oynuyor
Yanlis anladin reis 1070 satip uzerine para koyup rtx serisi bir kart almak mesela

ÖrdekAbi

80+ Silver
Yanlis anladin reis 1070 satip uzerine para koyup rtx serisi bir kart almak mesela
hocam valla yani olabilirde onun için darboğaz fln yapmaması için işlemcide gerekir işlemci içinde anakart fln tamamen yeni pcye çıkmam gerekir onun içinde zaten xbox parası çıkar

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
hocam valla yani olabilirde onun için darboğaz fln yapmaması için işlemcide gerekir işlemci içinde anakart fln tamamen yeni pcye çıkmam gerekir onun içinde zaten xbox parası çıkar
Reis soyle dusun sen xbox eşdeğer bir sistem dizersen bilgisayar oldugu icin kendi kafana gore takilirsin ister korsan youtube facebook kodlama felan aklina ne gelirse yinede senin bilecegin iş

ÖrdekAbi

80+ Silver
Reis soyle dusun sen xbox eşdeğer bir sistem dizersen bilgisayar oldugu icin kendi kafana gore takilirsin ister korsan youtube facebook kodlama felan aklina ne gelirse yinede senin bilecegin iş
evetde xboxla eşdeğer bir pc xboxun 2 katı tutar yani kısava o kadar bütcem de yok

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
selamlar arkadaşlar şuannki bilgisayarım xeon x5690 16gb ram gtx 1070 arkadaşlar bu pc ile piyasadaki bütün oyunları 1080p de oynayabilirim bakarsanız ben xbox series x alma kararı verdim ama baktımki xboxa özel çıkacak bütün oyunlar pc yede yarın hemen geliyor örneğin xbox a özel olmayan bir oyun diyelim assasins creed vallhalla bu oyun xboxda 4k 60 kare çalışıyor oyun xboxda 600 TL ben buna para vermeden pc de örnek bir siteden korsan bir şekilde indirebilirim ve rahatlıkla oynayabilirim sonra dedimki ben bir gamepad alsam xboxla aynı havayı alacagım zaten? dedim yani sizcede öyle değilmi hikaye tarzlı bütün oyunlar kırılıyor çoğu yani kırılmasa bile para verip bide gamepad alıp hafif masrafla xbox tadı alabilirim sizcede öyle değilmi ama ileri dönük olarak bakarsak benim pc 2 yıl sonra yavaşlamaya kasmaya başlayacak tabii ki upgrade isteyecek ama xboxda böyle bir şey olmayacak vede xboxda 4k bir şekilde oynayacagım yani sonuç olarak siz benim yerimde olsanız napardınız ben karar veremedim gidip gamepad alıp 1080p 3 yıl boyunca korsan oyunmu oynamalıyım yoksa xbox alıp 5 yıl kafa rahat bir şekilde takılmalımıyım karar veremedim önerilerinizi bekliyorum
usta bu kaçıncı level insanlar en ucuzundan kol bakar (örnek ben) adam kol yerine xbox mu alsam diyor :D

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Ahmet Öztürk