Xbox series x mi ps5 mi

Asensiooo

80+
Reaksiyon skoru
0
Xbox ss var bende series x e geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım ps5e mi geçsem diye ikisinide kullanan arkadaşlar cevap versin oyun fiyatları vs çok sorun değil iki konsol arasında kararsız kaldım.
(Oynadığım oyunlar: fortnite gtav valorant fifa)

Xbox ss var bende series x e geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım ps5e mi geçsem diye ikisinide kullanan arkadaşlar cevap versin oyun fiyatları vs çok sorun değil iki konsol arasında kararsız kaldım.
Bu soruyu bizzat Microsoft’a sorsan o da PS5 der şuan.

PS5'in zamlı fiyatı bile Xbox Series X'in fiyatını yakalayamadı. Ederinin üzerinde olan bir konsolu neden almayı düşünüyorsun?

Series X derim , ps5 kullanıcısıyim , arkadaşımda Xbox var ve çok kullanışlı . Emülatör kurup diledigin oyunu oynayabiliyorsun.

Emülator nasıl kuruyorsun bende series s var
Baya teferruatlı olduğunu biliyorum detaylı bilgim yok , tum konsol oyunlarını arcade dahil hepsini oynayabiliyor , s büyük ihtimalle kaldırmaz , X baya güçlü cihaz . Görüntü kalitesinde çok iyi cihazın.

Baya teferruatlı olduğunu biliyorum detaylı bilgim yok , tum konsol oyunlarını arcade dahil hepsini oynayabiliyor , s büyük ihtimalle kaldırmaz , X baya güçlü cihaz . Görüntü kalitesinde çok iyi cihazın.
GPU ve SSD kapasitesi hariç aynı mimaride cihazlar emülasyon performansında çok fark olmaz sadece görüntü kalitesi değişir. Zaten güncel konsolları hiçbir türlü emüle edemezler eskileri edebilir ve onların çoğunu telefonlar bile emüle ediyor artık.

GPU ve SSD kapasitesi hariç aynı mimaride cihazlar emülasyon performansında çok fark olmaz sadece görüntü kalitesi değişir. Zaten güncel konsolları hiçbir türlü emüle edemezler eskileri edebilir ve onların çoğunu telefonlar bile emüle ediyor artık.
O tür işleri sevenler için ben Xbox X derim

PS5 tavsiye ederim. Hem Sony oyunları olsun, hemde çoğu oyunda düz PS5 xbox series x konsolun dan daha iyi performans veriyor. Bu yüzden tavsiyem PS5 olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri