Xbox series x neden yok

potovzuc

80+
Reaksiyon skoru
35
merhabalar series x almayı düşünüyorum ama 0 hiç göremedim bazı yerlerde var ya teşhir ürünü yada ithalatçı garantili yardımcı olucak varsa sevinirim

merhabalar series x almayı düşünüyorum ama 0 hiç göremedim bazı yerlerde var ya teşhir ürünü yada ithalatçı garantili yardımcı olucak varsa sevinirim

Sıfırı var da PS5 Pro fiyatına. Microsoft Avrupa'dan çekildiği için konsolun fiyatı arttı. Ve evet eskisi kadar ulaşılabilir değil.

inanki oyun yok gamepass falan filan diyolarda ps5 çek ithalatcılı temız oyunlarıda itemhesap bilmemne sitelerden hesap alırsın ucuza oynarsın xbox zırt kanka

inanki oyun yok gamepass falan filan diyolarda ps5 çek ithalatcılı temız oyunlarıda itemhesap bilmemne sitelerden hesap alırsın ucuza oynarsın xbox zırt kanka
Saçma bi yorum olmuş hocam ps oyunları dışında tüm oyunlar var.

xbox bi bakıma daha ucuz ortak hesap alırsan ve oyunda kendi hesabını açarsan hiçbir sıkıntı yok sea of thief ve retun the castle oynadım

Geri