merhabalar series x almayı düşünüyorum ama 0 hiç göremedim bazı yerlerde var ya teşhir ürünü yada ithalatçı garantili yardımcı olucak varsa sevinirim
inanki oyun yok gamepass falan filan diyolarda ps5 çek ithalatcılı temız oyunlarıda itemhesap bilmemne sitelerden hesap alırsın ucuza oynarsın xbox zırt kankamerhabalar series x almayı düşünüyorum ama 0 hiç göremedim bazı yerlerde var ya teşhir ürünü yada ithalatçı garantili yardımcı olucak varsa sevinirim
Saçma bi yorum olmuş hocam ps oyunları dışında tüm oyunlar var.inanki oyun yok gamepass falan filan diyolarda ps5 çek ithalatcılı temız oyunlarıda itemhesap bilmemne sitelerden hesap alırsın ucuza oynarsın xbox zırt kanka
demkek istediğim xboxdakı oyunlar ps5 de var forza bile geldi xboxu neden alsın arkadaş px exlusive oynlar varken ekstradanSaçma bi yorum olmuş hocam ps oyunları dışında tüm oyunlar var.
merhabalar series x almayı düşünüyorum ama 0 hiç göremedim bazı yerlerde var ya teşhir ürünü yada ithalatçı garantili yardımcı olucak varsa sevinirim
xbox bi bakıma daha ucuz ortak hesap alırsan ve oyunda kendi hesabını açarsan hiçbir sıkıntı yok sea of thief ve retun the castle oynadıminanki oyun yok gamepass falan filan diyolarda ps5 çek ithalatcılı temız oyunlarıda itemhesap bilmemne sitelerden hesap alırsın ucuza oynarsın xbox zırt kanka