Yerim o palyaço diyen ağzını senin. La oğlum sussana senin leş argümanlarına ihtiyacım mı var benim sağdan soldan ss getirme sürekli seninle tartışmıyorum ben sesini kesmeni rica ediyorum sadece. O kadar kuduruyorsun ki doğru bile yazamıyorsun dilini ellerin titriyor. Sus kardeş sus sadece tek isteğim susman.Xbox çöpnü benim gömeme ne gerek var palyaço her yerde test videoları karşılaştırmalar var konsol daha kendi oyunlarını 720p 30 FPS üzeri çalıştıramıyor ne oldu da yandın bu kadar + Xbox Series X çöpü 5 milyon adet satışlarda çakılmış adam hala bana bu patatesin güzellemesini yapıyor.
Oğlum sussana tamam ps5 iyi sus artık.Hırsızların bile yüzüne bakmadığı Xbox çöpünün burada güzelleme
Ps5 fanboyluğu yapmaya devam et o zaman. Çöp kelimesinden başka bir şey bilmiyorsun. Yazsan bile yazdığına bakmayacağım. Engelliyorum seni kamil. Cipsli ellerinde ps5'inle kudurmaya devam et. Hırsızdan örnek veriyor bana kafayı yersin bir de birkaç sayfa leş argümanını okudum bunun. Bu yunus mudur nedir, bunun fikriyle konsol almayın arkadaşlar. Benim fikrimle de almayın. Doğru dürüst araştırın kendiniz. Eş dostta varsa deneyimleyin öyle alın. 1 oyundan örnek veriyor tüm konsola çöp diyor anasını satayım. "Eee, ps5'in dezavantajı?" "Yok kardeşim, ps5 eziyor geçiyor." Aynen ezip geçiyor kardeş ahaahh. Bu herif objektif yorum yapamıyor. Yapamıyor yani arkadaş, birçok kişi denemiş de bunu düzeltmeyi, yok yani deliriyor yalıyor da yalıyor ps5'i. Xbox'ı yalasa rengi beyaz olur o derece. Neyse, kendiniz araştırın ve alın. Çöp deyince xbox'ı direkt elemiş oluyorsun. Bu, konsol alacak arkadaşlara yapılan bir kötülüktür. Bilmeyen, anlamayan adam da sanıyor ki sen çöp dedin diye çöp. Çöp möp değil bakın alın. Xbox'ın iyi olmasını söylememe rağmen ps5'e bile çöp diyemem, haksızlık olur koskoca konsollara. Ama bu diyor işte. Ne yaparsın, çok dokunmayın buna...Atayım mı daha istiyor musun yazı yazmasan susarım yazarsan ise benden günah gider söyleyeyim.
Hocam acelem var yine çektiniz beni buraya yapacak bişi yok okuyalım bakalım 1 saat burdayım gene İstemesemde xbox başlıkları sarıyo her gün burda ortalama 1 saat yazı okuyorum.Sen istedin bunu cahil Xbot palyaçosu elimden geldiğince sabırlı davrandım 15 nisan 2022 de hesabını açmışsın kasım 2022 de son mesajını yazmış çıkmışsın ta ki bu güne kadar seni HORTLATAN neydi hiç bir fikrim yok madem HORTLAYIP Xbotluk palyaçoluğu yapıp bilmeden cahilce Xbox Series X çöpü övüyorsun ne diyeyim bana da eğlence çıktı.
İYİ OKU TM HORTLAK XBOT
PS5 vs Xbox Series X oyun performansları.
Xbox Series X performans olarak PS5'in her oyunda gerisinde kalıyor oyunlar PS5'de daha yüksek çözünürlük ve sabit 60 FPS verirken Xbox Series X'de vermiyor.
Borderlands 3
Watch Dogs: Legion
Assassin's Creed Valhalla
Dirt 5
Hitman 3
The Matrix Awakens
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Cyberpunk 2077
Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
Sniper Elite 5
Outriders
Crash Bandicoot 4: It's About Time
MLB The Show 21
SnowRunner
Metro Exodus
Star Wars Jedi: Fallen Order
Doom Eternal
Hortlak burada daha eklemediğim çok fazla oyun var onları da eklesem yazı yazamaz duruma getirdim seni ama işim var dua et.
Sadece PS5 Performans da mı eziyor zannediyordun sen Xbox Series X çöpünü şimdi gelelim özel oyun karşılaştırmasına derdim ama bilin bakalım ne var Xbox Sereis X'in özel oyunu yok çıkan oyunları da o kadar kötü ki şuraya iki tane fotoğraf atsam oyun oynamayı bırakırsınız örnek
HALO ZORTFİNİTE
ZORTFALL
ZORTFİLED
2003 de PS2 için çıkan Silent Hill 3 bile ZORTFİLED çöpünden ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz 20 yıl önce çıktı bu oyun.
FORZA ZORTSPORT
PlayStation tarafına gelirsek özel oyunlarının kalitesini söylememe gerek var mı bence yok.
Marvel’s Spider-Man 2 vs Gerçek New York karşılaştırması.
Peter Parker'ın tel tel saçının renderlanması
God of War: Ragnarök PS5
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Horizon Forbidden West PS5
Gran Turismo 7 PS5
Demon's Souls PS5
The Last of Us Part II PS4 Pro
THE LAST OF US 2 PS5 Brutal Combat & Ultra Realistic Gameplay [4K 60FPS HDR Cinematic Style]
In this video, we will explore Epic Brutal Combat and Aggressive Stealth Kills Gameplay (Ellie) / Cinematic Realism within The Last of Us Part 2 or Last of u...www.youtube.com
Uncharted 3: Drake's Deception PS3
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha 2011 de çıkan 12 Yıllık Uncharted 3: Drake's Deception grafik ve teknik anlamda yanına bile yaklaşamıyorlar Xbot playaçosu PS5'den iyi olduğunu iddia ediyordu neyse.
Daha seni rezil etmem bitti zannediyorsan yanılıyorsun hortlak Xbot
Gelelim Game Pass çöpüne Xbox'ta Game Pass var ama diye seviniyorsan falan büyük yanılıyorsun çünkü Sony PS Plus çıkarıp üstene içerisine 700'e yakın kaliteli oyunu doldurup ve nerdeyse bu zamana kadar yaptığı tüm baş yapıt kalitesinde özel oyununu da ekledi + her ay da üç tane kaliteli oyunu vermesi de cabası yani Game Pass çöpünü de bir önemi kalmadı.
Son olarak tekrardan hatırlatayım Xbox 2027 kadar eğer Game Pass abone sayısı artmaz ise Konsol ve Xbox işinden tamamen ayrılacaklarını ve yolarına SEGA gibi üçüncü parti oyun dağıtan bir şirket olarak devam edeceklerini açıkladı ve zaten konsol satışı olarak hiç bir başarı yapmıyorlardı Xbox Series X konsolları sadece 5 milyon adet sattı Game Pass her yerde olmasına rağmen 25 milyon kullanıcıda kaldı bu sayı sadece tek platformda servis sunan PS Plus'ın yarısı bile etmiyor.
Gerçekten bu cahil hortlağa cevap bile yazmazdım sadece gülüp eğlenelim diye yazdım bir de beni engellemiş @mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @SECTOSS @The Semih
Yine destan yazdık bir cahile bunun hak etiği asıl cevap buydu yoksa.
Sen istedin bunu cahil Xbot palyaçosu elimden geldiğince sabırlı davrandım 15 nisan 2022 de hesabını açmışsın kasım 2022 de son mesajını yazmış çıkmışsın ta ki bu güne kadar seni HORTLATAN neydi hiç bir fikrim yok madem HORTLAYIP Xbotluk palyaçoluğu yapıp bilmeden cahilce Xbox Series X çöpü övüyorsun ne diyeyim bana da eğlence çıktı.
İYİ OKU TM HORTLAK XBOT
PS5 vs Xbox Series X oyun performansları.
Xbox Series X performans olarak PS5'in her oyunda gerisinde kalıyor oyunlar PS5'de daha yüksek çözünürlük ve sabit 60 FPS verirken Xbox Series X'de vermiyor.
Borderlands 3
Watch Dogs: Legion
Assassin's Creed Valhalla
Dirt 5
Hitman 3
The Matrix Awakens
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Cyberpunk 2077
Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
Sniper Elite 5
Outriders
Crash Bandicoot 4: It's About Time
MLB The Show 21
SnowRunner
Metro Exodus
Star Wars Jedi: Fallen Order
Doom Eternal
Hortlak burada daha eklemediğim çok fazla oyun var onları da eklesem yazı yazamaz duruma getirdim seni ama işim var dua et.
Sadece PS5 Performans da mı eziyor zannediyordun sen Xbox Series X çöpünü şimdi gelelim özel oyun karşılaştırmasına derdim ama bilin bakalım ne var Xbox Sereis X'in özel oyunu yok çıkan oyunları da o kadar kötü ki şuraya iki tane fotoğraf atsam oyun oynamayı bırakırsınız örnek
HALO ZORTFİNİTE
ZORTFALL
ZORTFİLED
2003 de PS2 için çıkan Silent Hill 3 bile ZORTFİLED çöpünden ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz 20 yıl önce çıktı bu oyun.
FORZA ZORTSPORT
PlayStation tarafına gelirsek özel oyunlarının kalitesini söylememe gerek var mı bence yok.
Marvel’s Spider-Man 2 vs Gerçek New York karşılaştırması.
Peter Parker'ın tel tel saçının renderlanması
God of War: Ragnarök PS5
Horizon Forbidden West PS5
Gran Turismo 7 PS5
Demon's Souls PS5
The Last of Us Part II PS4 Pro
THE LAST OF US 2 PS5 Brutal Combat & Ultra Realistic Gameplay [4K 60FPS HDR Cinematic Style]
In this video, we will explore Epic Brutal Combat and Aggressive Stealth Kills Gameplay (Ellie) / Cinematic Realism within The Last of Us Part 2 or Last of u...www.youtube.com
Uncharted 3: Drake's Deception PS3
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha 2011 de çıkan 12 Yıllık Uncharted 3: Drake's Deception'un grafik ve teknik anlamda yanına bile yaklaşamıyorlar gelmiş bu Xbot playaçosu Xbox'ın PS5'den iyi olduğunu iddia ediyor neyse.
Daha seni rezil etmem bitti zannediyorsan yanılıyorsun hortlak Xbot.
Gelelim Game Pass çöpüne Xbox'ta Game Pass var ama diye seviniyorsan falan büyük yanılıyorsun çünkü Sony PS Plus çıkarıp üstene içerisine 700'e yakın kaliteli oyunu doldurup ve nerdeyse bu zamana kadar yaptığı tüm baş yapıt kalitesinde özel oyununu da ekledi + her ay da üç tane kaliteli oyunu vermesi de cabası yani Game Pass çöpünü de bir önemi kalmadı.
Son olarak tekrardan hatırlatayım Xbox 2027 kadar eğer Game Pass abone sayısı artmaz ise Konsol ve Xbox işinden tamamen ayrılacaklarını ve yolarına SEGA gibi üçüncü parti oyun dağıtan bir şirket olarak devam edeceklerini açıkladı ve zaten konsol satışı olarak hiç bir başarı yapmıyorlardı Xbox Series X konsolları sadece 5 milyon adet sattı Game Pass her yerde olmasına rağmen 25 milyon kullanıcıda kaldı bu sayı sadece tek platformda servis sunan PS Plus'ın yarısı bile etmiyor.
Gerçekten bu cahil hortlağa cevap bile yazmazdım sadece gülüp eğlenelim diye yazdım bir de beni engellemiş . @mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @SECTOSS @The Semih
Yine destan yazdık bir cahile bunun hak etiği asıl cevap buydu asında.
Kusura bakmayasın patladım bir anda. İyi forumlar hocam.gidin başka konuda yapın tartışmanızı 2 sayfa ama bomboş mesajlar