Ne alakası var? Playstation kategorisine açsan da ekran kartı kategorisine açsan da ana sayfaya düşüyor.hocam başka konudan açsam bakmıyorlar kafayı yiyorum
Ne alakası var? Playstation kategorisine açsan da ekran kartı kategorisine açsan da ana sayfaya düşüyor.hocam başka konudan açsam bakmıyorlar kafayı yiyorum
Nasıl bakmıyorlar? Geçen bu konunun aynısı açılmıştı 3-4 sayfa sürdü tartışma.hocam başka konudan açsam bakmıyorlar kafayı yiyorum
xbox fanatiği seniXbox bence daha çok çeşit oyun var en eski oyunu bile oynayabiliyorsun geriye uyumluluktur gamepasstir bide oyun şirketleri satın aldı daha çok ecxulisive gelebilir ve oyunlarda xbox daha fazla fps veriyor ya da aynı
Bence de Xbox daha mantıklı ama PS5 çok ucuza gelecek.Xbox bence daha çok çeşit oyun var en eski oyunu bile oynayabiliyorsun geriye uyumluluktur gamepasstir bide oyun şirketleri satın aldı daha çok ecxulisive gelebilir ve oyunlarda xbox daha fazla fps veriyor ya da aynı
exclusive diyorsunuzda ps5te 100 tane oyun var sadece biterse aynı oyunları oyna dur xboxta 4000 oyun varve türkiyeye özel kampanya yapıyor düşünüyorps5 al
xbox fanatiği seni
Ocak ayında gelecek PS5 stokları. Gelmezse de en geç Şubat'a gelir. Eğer istiyorsan bekleyebilirsin.ps5 kararlaştırdım ama almanyada stok yoksa xbox alıcagım mecbur
PS5'de nerde 100 oyun var sadece. PS4 oyunları da tamamen dahil oyunların içine.exclusive diyorsunuzda ps5te 100 tane oyun var sadece biterse aynı oyunları oyna dur xboxta 4000 oyun varve türkiyeye özel kampanya yapıyor düşünüyor
2 ay sonra alıcam hocamOcak ayında gelecek PS5 stokları. Gelmezse de en geç Şubat'a gelir. Eğer istiyorsan bekleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PS5'de nerde 100 oyun var sadece. PS4 oyunları da tamamen dahil oyunların içine.
konsol da ne yapcan eski oyunları adam akıllı güzel oyun yok varsa forza ve uçak simulator dışında çöp xbox firma alsa nolucak ki exclusive oyunları ezer geçer xbox exclusive gibi oyunları yapamaz xbox özel oyun yapmak istiyorsa sadece xboxa çıkması gerek xbox ın gücünü göstercekps5 al
xbox fanatiği seni
4k oyun var ama iyi oyun yok exclusive oyunları tekrar tekrar oynatıyor sen merak etmeexclusive diyorsunuzda ps5te 100 tane oyun var sadece biterse aynı oyunları oyna dur xboxta 4000 oyun varve türkiyeye özel kampanya yapıyor düşünüyor
psde oyun fiyatları uçmuş bu aradakon
konsol da ne yapcan eski oyunları adam akıllı güzel oyun yok varsa forza ve uçak simulator dışında çöp xbox firma alsa nolucak ki exclusive oyunları ezer geçer xbox exclusive gibi oyunları yapamaz xbox özel oyun yapmak istiyorsa sadece xboxa çıkması gerek xbox ın gücünü göstercek
diyelim hepsini getirdiler 3 2 1 nerde çok gülüyorum size 1exculisive için kazıklanıyorsunuz 700tl verip oyunlara ve hikayeli oyundan nefret ederim bu sevdiği oyun türüne bağlı bütçeye bağlı ps5 öküz kadar xbox ise istedigin yere koyOcak ayında gelecek PS5 stokları. Gelmezse de en geç Şubat'a gelir. Eğer istiyorsan bekleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PS5'de nerde 100 oyun var sadece. PS4 oyunları da tamamen dahil oyunların içine.