Neler Yeni

Xbox Series X vs Ps5

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kesinlikle Xbox Series X. Hem oyun fiyatları, hem Gamepass, hen geriye uyumluluk hemde Gamepass için özel fiyatlandırmalardan yararlanabilme ve muhtemelen daha uzun ömür. Sırf geriye uyumluluk için bile Xbox tercih ederim. Ben bugün eski nesil konsolda olan bir oyun için gidip o eski nesil konsolu ikinci el piyasasında aramakla uğraşamam şahsen. Time exclusive de olsalar PC ye portlanınca bir ton hata, bug, uyumsuzluk gibi sorunlarla uğraştırıyor çoğu port oyun. (Eski)
Kişi çok para veremeyecekse XSX alsın, parası varsa kesinlikle PS5 almalı, özel oyunlar ve DualSense sebebiyle.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
PS5 aldıktan sonra her oyuna vericek 600 liran kalıyorsa onu almalısın.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hem oyun fiyatları
Şu şekil savunma yapınca PS Fanboyu diyorsunuz ama Gamepass dışında Xbox ve PS oyun fiyatları neredeyse aynı. Oyun fiyatları diye diye PS'i aldırmamaya çalışıyor gibi oluyorsunuz.

@Hawkz sözüm direkt sana değil bu arada. Sen PS'i kötülememiş olabilirsin ama böyle yapan çok kişi var. Sadece oyun fiyatları diye diye PS'ye çöp diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS5 aldıktan sonra her oyuna vericek 600 liran kalıyorsa onu almalısın.
Bak aynı şekilde. Hangi her oyun 600 lira? Sadece yeni çıkanlar. Eski oyunları gayet ucuza alabiliyorsun.

Hawkz

80+ Bronze
Şu şekil savunma yapınca PS Fanboyu diyorsunuz ama Gamepass dışında Xbox ve PS oyun fiyatları neredeyse aynı. Oyun fiyatları diye diye PS'i aldırmamaya çalışıyor gibi oluyorsunuz.

@Hawkz sözüm direkt sana değil bu arada. Sen PS'i kötülememiş olabilirsin ama böyle yapan çok kişi var. Sadece oyun fiyatları diye diye PS'ye çöp diyorlar.
Sende bir tık Zony pileşteşin fanboyluğu sezdim hocam. Xbox fanboyluğu yapmadım sadece kendi fikrimi belirttim. Yani sözün bana değilse beni niye etiketliyorsun? İçten içe Xbox'a nefret kusuyorsun anlamsız biçimde :D

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Aynen öyle. CoD Cold War PS5'de 620, XSX'de 600 TL, çok az fark var. Öyle bir anlatıyorlar ki, XSX kullanmasam her oyun beleş sanacağım :D

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte

Bak aynı şekilde. Hangi her oyun 600 lira? Sadece yeni çıkanlar. Eski oyunları gayet ucuza alabiliyorsun.
Yeni nesil konsol zaten yeni nesil oyun için alınmaz mı? Birkaç yıl sonra yeni nesil oyun sayısı artıcak doğal olarak da hepsi pahalı olucak.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sende bir tık Zony pileşteşin fanboyluğu sezdim hocam. Xbox fanboyluğu yapmadım sadece kendi fikrimi belirttim. Yani sözün bana değilse beni niye etiketliyorsun? İçten içe Xbox'a nefret kusuyorsun anlamsız biçimde :D
Eğer seni etiketlemeyip direkt alıntı etseydim bütün bu sözleri sana söylemiş gibi algılayacaktın.

Ve bu arada Sony fanboyu diyebileceğin son kişilerden biriyim bu forumda. Yazdığım mesajlara bak istersen. PS önerdiğim her mesajda Xbox'ın da alınabilir ve güzel bir konsol olduğunu söylüyorum.

Yeni nesil konsol zaten yeni nesil oyun için alınmaz mı? Birkaç yıl sonra yeni nesil oyun sayısı artıcak doğal olarak da hepsi pahalı olucak.
Aynı şekilde Xbox'da da pahalı olacak ama. Yani burada iki konsol da aynı. Yeni çıkan oyunlar direkt Gamepass'e gelmiyor ya.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ps5 bence

Hawkz

80+ Bronze
Eğer seni etiketlemeyip direkt alıntı etseydim bütün bu sözleri sana söylemiş gibi algılayacaktın.

Ve bu arada Sony fanboyu diyebileceğin son kişilerden biriyim bu forumda. Yazdığım mesajlara bak istersen. PS önerdiğim her mesajda Xbox'ın da alınabilir ve güzel bir konsol olduğunu söylüyorum.
Her neyse boş bir muhabbet. Şahısın ihtiyacı ne ise ona yönelsin. Ucuza oyun oynamak istiyorsa uzun ömürlü bir şekilde Xbox ha param çok diyorsa tabi ki özel oyunlarının efsane olmasından ötürü PS5.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Aynı şekilde Xbox'da da pahalı olacak ama. Yani burada iki konsol da aynı. Yeni çıkan oyunlar direkt Game Pass'e gelmiyor ya.
Haklı olmadığınız tek bir cümle var, yeni çıkan Microsoft ve Bethesda oyunları ilk günden ekleniyor. The Elder Scrolls sever olarak benim için önemli bir şey.

Top Bottom