Neler Yeni

Xbox Series X vs Ps5

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
nları daha ucuz geldi bana ama ps5 oyunları daha güzel nappıcam bilmiyorum :(

ben de PlayStation tercih ediyordum ama oyun arttı gamepass arttı güç arttı ama PlayStation kampanya yapmadı yoksa ben xboxın xini agzıma almazdım ben fanboy degilim zamana göre degisir
Mesaj otomatik birleştirildi:

o sıkıntı iste
yüksek ihtimal xbox alırım gibi duruyor çok pahalı ps5 oyunları

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
ben de PlayStation tercih ediyordum ama oyun arttı gamepass arttı güç arttı ama PlayStation kampanya yapmadı yoksa ben xboxın xini agzıma almazdım ben fanboy degilim zamana göre degisir

o sıkıntı iste
Ama Xbox fanboyu gibi davranıyorsun. Sıkıntı orada. Ben PS5'in de Xbox'ın da alınabilir bir konsol olduğunu söylüyorum sen gelip burda habire Xbox'ı üstün göstermeye çalışıyorsun.

Nachi

80+ Platinum
Ama Xbox fanboyu gibi davranıyorsun. Sıkıntı orada. Ben PS5'in de Xbox'ın da alınabilir bir konsol olduğunu söylüyorum sen gelip burda habire Xbox'ı üstün göstermeye çalışıyorsun.
kişiden kişiye konsol modeline göre değişir

yanlış anlama kötü bisey demiyorum sıkıldığım için kawga ediyom yoksa sana karşı çıkmıyorum

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
kişiden kişiye konsol modeline göre değişir
Ben de bundan bahsediyorum ama senin yazdığın mesajlara bak.
diyelim hepsini getirdiler 3 2 1 nerde çok gülüyorum size 1exculisive için kazıklanıyorsunuz 700tl verip oyunlara ve hikayeli oyundan nefret ederim bu sevdiği oyun türüne bağlı bütçeye bağlı ps5 öküz kadar xbox ise istedigin yere koy
görücez yeni özel oyunlar çıkartsın da bethesda ile the elders scrolls 6 net exclusive gamepassle olcak
Xbox kendi markanmış gibi konuşuyosun :)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
görücez yeni özel oyunlar çıkartsın da bethesda ile the elders scrolls 6 net exclusive gamepassle olcak
bethesda da gelsin başka firma da gelsin exclusive oyunlarına su dökemez

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
@isikt11 arkadaş bu konuyla ilgili post paylaştı xbox ps almak isteyen o postu okuyabilirler ps mi xbox mı alıyım konuları görmek ten sıktı

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bu arada @Naci oyun sayısı konusunda haklı. XSX'de orijinal Xbox dahil 5000'e yakın oyun var. Chrome Lite olduğu için emülatör indirirseniz 50 bine yakın oyun oynayabiliyorsunuz.

Konuya gelirsek fanboylara çok takmayın, @isikt11'in mesajına bakın, kendisini Technopattan tanıyorum.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar şuan elimde hiç bir oyun makinesi yok.Yurdışından 3600 TL civarına ps5 getirecegim ama galiba stok sorunu varmış,sizce 4.5k ya series x alınır mı??birde 2k civarı monitor yada tv önerir misiniz?.
Ben PS5 derdim.
Nedeni ise hem özel oyunları hem de gamepad tasarımı ve özellikleri.
Ancak tasarım açısından bana Series X daha güzel geliyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu arada @Naci oyun sayısı konusunda haklı. XSX'de orijinal Xbox dahil 5000'e yakın oyun var. Chrome Lite olduğu için emülatör indirirseniz 50 bine yakın oyun oynayabiliyorsunuz.

Konuya gelirsek fanboylara çok takmayın, @isikt11'in mesajına bakın, kendisini Technopattan tanıyorum.
Orada 100-120 mesajım taş çatlasın anca vardır :) Nerde gördün orada beni :D

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Ps5 öneririm.Mukemmel oyunlari var ama fiyatlar yüzünden ben olsam xbox alırım

Hawkz

80+ Bronze
Kesinlikle Xbox Series X. Hem oyun fiyatları, hem Gamepass, hen geriye uyumluluk hemde Gamepass için özel fiyatlandırmalardan yararlanabilme ve muhtemelen daha uzun ömür. Sırf geriye uyumluluk için bile Xbox tercih ederim. Ben bugün eski nesil konsolda olan bir oyun için gidip o eski nesil konsolu ikinci el piyasasında aramakla uğraşamam şahsen. Time exclusive de olsalar PC ye portlanınca bir ton hata, bug, uyumsuzluk gibi sorunlarla uğraştırıyor çoğu port oyun. (Eski)

Top Bottom