Neler Yeni

Xbox Series X vs Ps5

Nachi

80+ Platinum
kon
konsol da ne yapcan eski oyunları adam akıllı güzel oyun yok varsa forza ve uçak simulator dışında çöp xbox firma alsa nolucak ki exclusive oyunları ezer geçer xbox exclusive gibi oyunları yapamaz xbox özel oyun yapmak istiyorsa sadece xboxa çıkması gerek xbox ın gücünü göstercek
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k oyun var ama iyi oyun yok exclusive oyunları tekrar tekrar oynatıyor sen merak etme
görücez yeni özel oyunlar çıkartsın da bethesda ile the elders scrolls 6 net exclusive gamepassle olcak

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
1609143471894.png

oyun oynamak harbiden lüks olmuş bu fiyata eskiden iki tane kol alıyorduk :mad:

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
diyelim hepsini getirdiler 3 2 1 nerde çok gülüyorum size 1exculisive için kazıklanıyorsunuz 700tl verip oyunlara ve hikayeli oyundan nefret ederim bu sevdiği oyun türüne bağlı bütçeye bağlı ps5 öküz kadar xbox ise istedigin yere koy
Bir oyuna 700tl verdiğimi nerden çıkardın? Ek olarak, PS 1-2-3 oyunu oynamak isteyen adam niye gidip PS5 alsın? Ucuzundan ikinci el alır oynar herşeyi. Hikayeli oyun sevmiyorsan seninle ilgili. Senin hikayeli oyun sevmemen Xbox'ı iyi PS5'i kötü yapmaz. İki konsolda gayet iyi alınabilir. Xbox'ında oyun fiyatları çok farklı değil bu arada.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
diyelim hepsini getirdiler 3 2 1 nerde çok gülüyorum size 1exculisive için kazıklanıyorsunuz 700tl verip oyunlara ve hikayeli oyundan nefret ederim bu sevdiği oyun türüne bağlı bütçeye bağlı ps5 öküz kadar xbox ise istedigin yere koy
dostum sen xbox a devam et

Nachi

80+ Platinum
Bir oyuna 700tl verdiğimi nerden çıkardın? Ek olarak, PS 1-2-3 oyunu oynamak isteyen adam niye gidip PS5 alsın? Ucuzundan ikinci el alır oynar herşeyi. Hikayeli oyun sevmiyorsan seninle ilgili. Senin hikayeli oyun sevmemen Xbox'ı iyi PS5'i kötü yapmaz. İki konsolda gayet iyi alınabilir. Xbox'ında oyun fiyatları çok farklı değil bu arada.
sizi bu adamla bırakıcam 🤣🤣

emre yuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
emre yuks
Ps4 kulanan biri olarak xbox derdim çünkü konolları çok kaliteli eski konollarla yeni konsollar aynı oyunu açabiliyor rahatça .

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
xbox oyunları daha ucuz geldi bana ama ps5 oyunları daha güzel nappıcam bilmiyorum :(

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dostum şu anda ülkemizin durumu malüm bir oyun 700 TL'ye kadar çıkıyor bu senin bütçene bağlı.
Ps5 de PsnPlus Colletion mu ne var dı bayağı iyi oyun var oynarsın ama kendin oyun alacağın zaman bayağı pahalı olur.
Xbox da game pass uygun fiyatı ile güzel olur xbox un özel oyunu bir gün pc ye çıkacak exculusive oyunu yok.

Nachi

80+ Platinum
Xbox fanboyuyum demek bu kadar zor olmamalı be.
ben de PlayStation tercih ediyordum ama oyun arttı gamepass arttı güç arttı ama PlayStation kampanya yapmadı yoksa ben xboxın xini agzıma almazdım ben fanboy degilim zamana göre degisir
Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox oyunları daha ucuz geldi bana ama ps5 oyunları daha güzel nappıcam bilmiyorum :(
o sıkıntı iste

Top Bottom