Forza ağlıyor şuan.4k oyun var ama iyi oyun yok exclusive oyunları tekrar tekrar oynatıyor sen merak etme
görücez yeni özel oyunlar çıkartsın da bethesda ile the elders scrolls 6 net exclusive gamepassle olcakkon
konsol da ne yapcan eski oyunları adam akıllı güzel oyun yok varsa forza ve uçak simulator dışında çöp xbox firma alsa nolucak ki exclusive oyunları ezer geçer xbox exclusive gibi oyunları yapamaz xbox özel oyun yapmak istiyorsa sadece xboxa çıkması gerek xbox ın gücünü göstercek
Mesaj otomatik birleştirildi:
4k oyun var ama iyi oyun yok exclusive oyunları tekrar tekrar oynatıyor sen merak etme
Bir oyuna 700tl verdiğimi nerden çıkardın? Ek olarak, PS 1-2-3 oyunu oynamak isteyen adam niye gidip PS5 alsın? Ucuzundan ikinci el alır oynar herşeyi. Hikayeli oyun sevmiyorsan seninle ilgili. Senin hikayeli oyun sevmemen Xbox'ı iyi PS5'i kötü yapmaz. İki konsolda gayet iyi alınabilir. Xbox'ında oyun fiyatları çok farklı değil bu arada.diyelim hepsini getirdiler 3 2 1 nerde çok gülüyorum size 1exculisive için kazıklanıyorsunuz 700tl verip oyunlara ve hikayeli oyundan nefret ederim bu sevdiği oyun türüne bağlı bütçeye bağlı ps5 öküz kadar xbox ise istedigin yere koy
dostum sen xbox a devam etdiyelim hepsini getirdiler 3 2 1 nerde çok gülüyorum size 1exculisive için kazıklanıyorsunuz 700tl verip oyunlara ve hikayeli oyundan nefret ederim bu sevdiği oyun türüne bağlı bütçeye bağlı ps5 öküz kadar xbox ise istedigin yere koy
sizi bu adamla bırakıcamBir oyuna 700tl verdiğimi nerden çıkardın? Ek olarak, PS 1-2-3 oyunu oynamak isteyen adam niye gidip PS5 alsın? Ucuzundan ikinci el alır oynar herşeyi. Hikayeli oyun sevmiyorsan seninle ilgili. Senin hikayeli oyun sevmemen Xbox'ı iyi PS5'i kötü yapmaz. İki konsolda gayet iyi alınabilir. Xbox'ında oyun fiyatları çok farklı değil bu arada.
oguz abiyide kaybettik xboxcı olmuşsizi bu adamla bırakıcam
Xbox fanboyuyum demek bu kadar zor olmamalı be.sizi bu adamla bırakıcam
ben de PlayStation tercih ediyordum ama oyun arttı gamepass arttı güç arttı ama PlayStation kampanya yapmadı yoksa ben xboxın xini agzıma almazdım ben fanboy degilim zamana göre degisirXbox fanboyuyum demek bu kadar zor olmamalı be.
o sıkıntı istexbox oyunları daha ucuz geldi bana ama ps5 oyunları daha güzel nappıcam bilmiyorum