Konsol mağazası garanti verse ne yapacak kardeşim iyice abarttın konsolu gömmek için elinden geleni yapıyorsunKonsol mağazası bile 15.500 TL koymuş 2. el + 1 yıl mağaza garantisi veriyor.
Kesinlikle hocam ms garantisi var zaten. Amazondan aldığımın belgeleri de kendi hesabımdan almıştım fatura falan da olabilir oralardaSen 18.5 a koy ilana teklife göre değerlendirirsin o mantıkla bakınca hazır sistemlerde de mağaza garantili uyguna satıyorlar ama alan kişi yine şahıstan almayı tercih ediyor bence mantıklı olan da bu
Hali hazırda Gamepass kullandığın için satman bence daha mantıklı.Pek kullanmıyorum açıkçası kardeşim arada oynuyor o oyun da slime rancher 2. Xboxımı satıp yatırım yapmayı düşünüyorum döviz vs. Cihaz amerikadan tanıdığım ile geldi ve 8 hazirana kadar garantisi var. Temiz ve dediğim gibi pek kullanılmadı kutusu var oyun kolu da mevcut ve temiz o da çok kullanılmadı. Ayrıca bir adet de 13400f-4060ti 8gb sistemim var. 2 yıllık game pass üyeliğim var. Sizce satmalı mıyım?
Hocam bi tık çelişkili bi cümle olmuş gibi .d ya da ben anlamadımHali hazırda Gamepass kullandığın için satman bence daha mantıklı.
SatSatayım mı yani deneyeyim mi bi de kaçtan gideri var baya temiz cihaz
Hocam acelen yoksa bir süre 20'den koy biraz keriz avlamayı dene.@Marianoly @Che_ 17k bandı güzel gibi 18den açarım 16.5a falan düşerim ne dersiniz
Acelem yok hocam deneyelim .d kaça kadar düşeyim 16.5k falan iyi miSat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam acelen yoksa bir süre 20'den koy biraz keriz avlamayı dene.
Piyasa sabit kalırsa iyiAcelem yok hocam deneyelim .d kaça kadar düşeyim 16.5k falan iyi mi