Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalmazsa da keriz avı değiş mi zaten 16.5a vermeyiz de 17.5a veririz .dPiyasa sabit kalırsa iyi
Kalmazsa da keriz avı değiş mi zaten 16.5a vermeyiz de 17.5a veririz .dPiyasa sabit kalırsa iyi
Bilmiyorum pek ama gerek yok öyle şeylere ama ilk 6 ayda ekleyebiliyorsun diye biliyorumYapalım hocam. Bi de ms garanti uzatma tarzı bişi var mı
Keşke zamanında PS5 alsaydın. Xbox bu nesilde berbat bu sebeple xbox one gibi kolay satılmıyor.Kalmazsa da keriz avı değiş mi zaten 16.5a vermeyiz de 17.5a veririz .d
Hocam forza tarzı arcade oyunlar o dönem baya ilgimi çekmişti bi de ms flight sim. Falan kurdum da işte hata mı doğru mu kendim de karar veremiyorumKeşke zamanında PS5 alsaydın. Xbox bu nesilde berbat bu sebeple xbox one gibi kolay satılmıyor.
İkinci eli sıkıntılı o konuda doğru demişler. PlayStation satarken iPhone muamelesi görüyor ama Xboxu piyasada anca ölü fiyatlarla alıyorlar.@55superx hoca siz de bi bakarsanız
bakalım hocam benim gibi heves eden vardır xbox için alır belkiİkinci eli sıkıntılı o konuda doğru demişler. PlayStation satarken iPhone muamelesi görüyor ama Xboxu piyasada anca ölü fiyatlarla alıyorlar.
Satmanı öneririm. Bende de çok kullanmadığım bir PS4 var oynayacağım 1-2 özel oyunu oynayıp ben de satacağım boş boş durmasının anlamı yok bence. Sadece piyasa durumu sıkıntı sende.
bakalım hocam benim gibi heves eden vardır xbox için alır belki
29 mayıstan bu yana dolar 10 lira arttı dediğinde çelişki varSahibinden sitesindeki en ucuz ikinci el Xbox Series X konsolunun fiyatı 12.000 TL. İlanı 29 Mayıs 2023'te açmış. Yani 16.5-17 arası satabilirsen mucize gibi bir şey olur herhalde.
Hocam ilanın güncellik konusunda problemi var işte üzerinden 8 ay geçmişSahibinden sitesindeki en ucuz ikinci el Xbox Series X konsolunun fiyatı 12.000 TL. İlanı 29 Mayıs 2023'te açmış. Yani 16.5-17 arası satabilirsen mucize gibi bir şey olur herhalde.
O zaman 18den falan açayım hocam harbi temiz cihaz çünküBence ne kadar erken satabilirsen o kadar iyi. Çünkü martta zaten dolar fırlar. Erkenden almış olursun. Piysasını bence yüksek tutma