Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bilgisayarda kullanmak için en ideal kontrolcü. Ben kablolu olarak kullanıyorum.250 TL indirim var alinir mi kullanan var mi
Bilgisayarda kullanmak için en ideal kontrolcü. Ben kablolu olarak kullanıyorum.250 TL indirim var alinir mi kullanan var mi
Alsam mı ya fh4 gta v oynuyorum sarar gibi buXbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Forzada efsane gidiyor kasis viraj her şeyi hissettiriyor gaz fren bastığın kadar algılaması da güzelAlsam mı ya fh4 gta v oynuyorum sarar gibi bu
yavaşlama hızlanma gerçekçi oluyor mu hocam bastıkça gitme hissi var mı yaniForzada efsane gidiyor kasis viraj her şeyi hissettiriyor gaz fren bastığın kadar algılaması da güzel
wifiye gerek yok bluetooth adaptörle sorunsuz şekilde kullanılıyor.burdan degılde ınce hesaptan aldım kurusu kurusuna deger yanında jarzlı pıl bıde wıfı yoksa pc de onunda adaptorunu alman lazım ama kabloylada kullanabılırsın kablo cıkmıyor bır ucu usb bır ucu typce olsa yeter
Bluetooth yazacaktım ta yanlış olmuş duzelttin için sagolwifiye gerek yok bluetooth adaptörle sorunsuz şekilde kullanılıyor.