hayırlı olsun kankam benımki daha kargolanmadı bileYarın teslim edilecek benimki![]()
psciyim dualsensemde var ama Xbox şu custom renk işini beceriyorFırsat: Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition https://amzn.eu/d/6jJOSAJ
buda gen9 ancak özel renkaga gen9 ile farkı ne bunun bende pc için alıcam da hangisini almalıyım
anladım teşekkürler konuyu ilk görenlerdeniz bilmediğim için alamadımpsciyim dualsensemde var ama Xbox şu custom renk işini beceriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buda gen9 ancak özel renk
Tekrar stokta, 1 adet.Yine kaçtı
Ah be ben yeni gördüm :/ xboxun böyle çok custom rengi varanladım teşekkürler konuyu ilk görenlerdeniz bilmediğim için alamadım
kral vaktini aldım hakkını helal et bu kolların farkı ne s/x 9gen ps ergonomi hariç şarj ya da farklı bir şey mi varAh be ben yeni gördüm :/ xboxun böyle çok custom rengi var
YokTekrar stokta, 1 adet.
xbox tarafında gen8 ile gen9 arasında tasarım farkı kullanılan malzeme farkı falan var bildiğim kadarıyla ancak ps de dualshock 4 ile dualsense arasında tonlarca fark varkral vaktini aldım hakkını helal et bu kolların farkı ne s/x 9gen ps ergonomi hariç şarj ya da farklı bir şey mi var