Xiaomi 15S Pro da Server kayıt bulunur mu?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağımda. Xiaomi 15'e karar kıldım küçük ve YD cihaz alacağımdan. Fakat 15S Pro isimli bir Xiaomi cihaz çıktı. Bu cihaza servet kayıt atılır mı? Ve Xiaomi 15 Ultradan daha ucuz olur mu?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağımda. Xiaomi 15'e karar kıldım küçük ve YD cihaz alacağımdan. Fakat 15S Pro isimli bir Xiaomi cihaz çıktı. Bu cihaza servet kayıt atılır mı? Ve Xiaomi 15 Ultradan daha ucuz olur mu?
Daha ucuz değil ama yakın olursa 15 ultra öneririm. Derseniz ki o kamera çıkıntısı beni rahatsız eder, o zaman 15 ya da 15s pro olabilir. Kayıt konusunu bilmiyorum hocam normalirinde var ama 15s pro Çine özel olunca kayıt olur mu bilmiyorum

Daha ucuz değil ama yakın olursa 15 ultra öneririm. Derseniz ki o kamera çıkıntısı beni rahatsız eder, o zaman 15 ya da 15s pro olabilir. Kayıt konusunu bilmiyorum hocam normalirinde var ama 15s pro Çine özel olunca kayıt olur mu bilmiyorum
15 Pro diye bir model çıkar mı hocam?

Hocam Ultradan ucuzdur o zaman. Satılıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam varmış 36k fakat kaydı henüz çıkmamış
30-35 arasına bulursun aslında. Kayıt Türkiyeye gelmediği için yine sıkıntılı olabilir. Evet 15ultradan ucuz.

Peki sizce kaydı çıkar mı? 15 ile kamera farkı çok mudur?
Kayıt için hiç bir şey diyemem hocam. Kamera olarak tabii ki en iyisi 15 ultra ama 15 ile 15 pro arasındaki farkı çok bilmiyorum eğer çok üst kamera beklentiniz yoksa yine yeticektir size fazlasıyla siz yinede bakın karşılaştırmalarına

Kayıt için hiç bir şey diyemem hocam. Kamera olarak tabii ki en iyisi 15 ultra ama 15 ile 15 pro arasındaki farkı çok bilmiyorum eğer çok üst kamera beklentiniz yoksa yine yeticektir size fazlasıyla siz yinede bakın karşılaştırmalarına
Hocam 15S Pro'nun tek farkı işlemci mi 15 pro ile?

Hocam 15S Pro'nun tek farkı işlemci mi 15 pro ile?
Riske değmez. Xiaomin ilk işlemcisi daha ne olacağı belli değil. 15 pro da sadece Çin'e özel. Burdaki Xiaomi teknik servisinden destek bulamayabilirsiniz. Az buz paralar değil burda parçası olmayan 30-40k lik telefon bi ekran kırılsa ayvayı yedin. Pixel de aynı şekil almaktan sırf bu yüzden vazgeçtim

Riske değmez. Xiaomin ilk işlemcisi daha ne olacağı belli değil. 15 pro da sadece Çin'e özel. Burdaki Xiaomi teknik servisinden destek bulamayabilirsiniz. Az buz paralar değil burda parçası olmayan 30-40k lik telefon bi ekran kırılsa ayvayı yedin. Pixel almaktan sırf bu yüzden vazgeçtim
Evet sorun o.

Riske değmez. Xiaomin ilk işlemcisi daha ne olacağı belli değil. 15 pro da sadece Çin'e özel. Burdaki Xiaomi teknik servisinden destek bulamayabilirsiniz. Az buz paralar değil burda parçası olmayan 30-40k lik telefon bi ekran kırılsa ayvayı yedin. Pixel de aynı şekil almaktan sırf bu yüzden vazgeçtim
Xiaomi 15 ile 15 Pro arasındaki performans ve kamera farkı var mı?

Evet sorun o.

Bide Xiaomi ekosistemi kuracam da Flip Buds pro veya Xiaomi buds 5 alacağım 30k bütçem vardı 5k yada kulaklıl sonra da mı band fln

Evet sorun o.

Gördüğüm kadarıyla tek işlemci. Tabi dolaylı olarak kameranın renk skalsina etki edebilir. Ayrıca bı yanda yılların tecrübesi snpadragon, diğer yanda xiaomin çıkardığı ilk işlemci. 15 pro daha mantıklı.

Performans farkı bir miktar olabilir. Hatta xiriong o1 verimsiz ise çok açılabilir fark pek araştırmadım yalan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,844
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri