FurkanEkici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-212w-hypercharge-power-bank-25000/
Sepette 3849 Tl Oluyor Cok Iyi Fiyat
bu kadar büyük powerbank i ilk kez görüyorum bu arkadaşta da reklam çıkıyor mu
he reklamdan sonra güç geliyobu kadar büyük powerbank i ilk kez görüyorum bu arkadaşta da reklam çıkıyor mu
yani samsung telefon kullanmıstım yıllar önce spotify falan kullanmama gerek kalmadan telefona müzik indirip dinlemek isterim tatlı bir kedim vardır çektiğim videolarını izlemek isterim diğer videoya geçerken reklam izlemek izlemem açıkcasıAlıntıyı görüntüle
Bu arkadasda cikmiyor @Abdullah Hacıgül De Kullanmisti Test Icin Sanirim Sadece Kendi Uygulamalarinda Mevcut Reklam Olayi Sistem Icerisinde Oyle Bir Durum Yok
bana gelip de ayarlardan 2 dk kapatamıyorsunuz diye tantana yapıcak modellere sesleniyorum ''ben basit bir adamım muzu soyarım ve muzu yerim'' 2dk değil 2 saniye olsun göstermicek bana reklamı tinder da gezmiyoruzyani samsung telefon kullanmıstım yıllar önce spotify falan kullanmama gerek kalmadan telefona müzik indirip dinlemek isterim tatlı bir kedim vardır çektiğim videolarını izlemek isterim diğer videoya geçerken reklam izlemek izlemem açıkcasıo yüzden bu elimde ki arkadaşın miladı dolsun sırada ki samsung olacak yüksek ihtimalle
bide bunun 40 binlik versiyonu var farkli markada o 8 bin tl o aslinda laptop adaptorune esdegerBu işin sonu nereye varacak birkaç yıla telefonlara hızlı şarj diye 5 10 dk şarj edecek hale gelicez .
Yedek laptop adaptörü gibi bir şey mered priz derdine son![]()
telefonu kullanmayip laf edenlerdensin basarilar dostum s24u dan xiaomi 14u ya ordanda 15u ya sana samsung ile basarilar cunku samsung ileriye gitmiyor bluetooth kaldirsin kaleminden kamerada geri olsun sana gerek yok oyle seylere duz adamsan anlamazsin s24u da grainy screen problemi vardi bu kronik bir problem ve butun telefonlarda vardi samsung bu konuda bu normal vs diyip duzeltme yapmadi bu saatten sonra samsung almam ulkede oneplus ve vivo guzel is cikarsa hepsine bedel suanda 9 yildir kullandigim oneplus 3t var ve halen calisiyor aktif sekildeyani samsung telefon kullanmıstım yıllar önce spotify falan kullanmama gerek kalmadan telefona müzik indirip dinlemek isterim tatlı bir kedim vardır çektiğim videolarını izlemek isterim diğer videoya geçerken reklam izlemek izlemem açıkcasıo yüzden bu elimde ki arkadaşın miladı dolsun sırada ki samsung olacak yüksek ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana gelip de ayarlardan 2 dk kapatamıyorsunuz diye tantana yapıcak modellere sesleniyorum ''ben basit bir adamım muzu soyarım ve muzu yerim'' 2dk değil 2 saniye olsun göstermicek bana reklamı tinder da gezmiyoruz
40k Olan versiyonuda bu sekildeBu işin sonu nereye varacak birkaç yıla telefonlara hızlı şarj diye 5 10 dk şarj edecek hale gelicez .
Yedek laptop adaptörü gibi bir şey mered priz derdine son![]()
Xiaomi yapmış gene. Çok iyi powerbank.https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-212w-hypercharge-power-bank-25000/